Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 27, 2013 at 15:58

Solidaritate : Conservatorii au donat sânge pentru răniţii din Muntenegru

by

donare sange

Miercuri, 26 iunie, în ziua declarată zi de doliul naţional, peste 50 de conservatori au mers începând cu ora 09.30 la Institutul de Hematologie din str. C.Caracaş nr. 2-8, pentru a dona sânge pentru victimele tragicului accident din Muntenegru în care au fost răniţi 29 de români, iar alţi 18 şi-au pierdut viaţa.

Donaţiile de sânge au fost făcute preventiv pe numele persoanelor rănite şi care beneficiază acum de asistenţă medicală în spitalele din Bucureşti.

Prin această initiaţivă, conservatorii doresc să transmită un mesaj de solidaritate şi de susţinere faţă de victimele accidentului şi familiile lor atât de greu încercate. În acest sens, mai mulţi parlamentari PC şi-au exprimat dorinţa de a susţine această acţiune.

Oricine se poate alătura acestui demers firesc, care reprezintă un apel la viaţă şi o lecţie de omenie care cu siguranţă va salva o viaţă. În cazul în care sângele donat nu va fi necesar pentru răniţii din accidentul de duminică din Muntenegru, acest gest de solidaritate va aduce cu siguranţă beneficii altor persoane.

În acelaşi timp, Partidul Conservator transmite condoleanțe familiilor îndoliate şi îşi exprimă sincerul regret pentru pierderile suferite în acest accident.

Biroul de presă

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page