Comunicate de presă, Ultimile Știri — iulie 21, 2014 at 15:05

SMURD: victima unui accident rutier în vârstă de 52 ani şi două victime ale unui accident nautic

by

AMBULANTA SMURD 1Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului Călărași, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, victimă a unui accident rutier 

În data de 18.07.2014, ora 15.39, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călărași, bulevardul Republicii, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Marian C., în vârstă de 52 ani, victima unui accident rutier.

La sosirea echipajului SMURD, victima (pieton) prezenta traumatism la șoldul stâng, coapsă și genunchi. Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, l-au imobilizat pe targa lopată și l-au transportat la Spitalul Județean Călărași.

În urma accidentului, a mai fost rănită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 30 ani, care prezenta dureri la nivelul toracelui posterior, fiind preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Călărași.

Un echipaj SMURD al Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului Călărași, pentru acordarea primului ajutor unei femei, victimă a unui accident nautic

În data de 18.07.2014, ora 17.34, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călărași, pe malul Brațului Borcea, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, Daniela T., în vârstă de 29 ani, victima unui accident nautic.

La sosirea echipajului SMURD, victima era conștientă și prezenta suspiciune fractură membru superior stâng. Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au imobilizat brațul cu atela vacuum și au transportat-o la Spitalul Județean Călărași.

Accidentul nautic s-a soldat cu două victime, cealaltă persoană rănită, tot de sex feminin, în vârstă de 27 ani, fiind preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Călărași.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page