Politica, Politica locala — iunie 21, 2014 at 11:33

Şmecheriile lui Dumbravă…

by

Virgil Dumbravă este viceprimarul municipiului Călăraşi. Nu a confirmat niciodată d.p.d.v. politic în schimb s-a învârtit tot timpul în jurul personajelor care au deţinut puterea în primăria Călăraşi. Mai întâi în jurul lui Dragu acum în jurul lui Drăgulin. Acum şmecheriile lui Dumbravă încep să iasă la iveală…or mai fi şi altele?

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis,vineri,recursul  declarat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) împotriva sentintei civile nr. 680 din 13 februarie 2013 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal prin care se anulase raportul de evaluare din data de 15.06.2012 emis de ANI – Inspecţia de Integritate cu privire la consilierul local Dumbravă Virgil Marian (PC) care a fost declarat incompatibil în perioada exercitării mandatului 2008 – 2012.

Totodată, instanţa a casat sentinţa atacată şi a trimis cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe. Soluţia ÎCCJ este irevocabilă.

Potrivit raportului ANI, Dumbravă Virgil Marian – actual viceprimar al Primăriei municipiului Călăraşi – a fost declarat incompatibil după ce s-a constatat că a încheiat un contract (prestări servicii) în cuantum de 27.132 lei cu o instituţie subordonată Consiliului Local Călăraşi.

John Black

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page