Comunicate de presă, Ultimile Știri — mai 5, 2016 at 01:26

Simona Allice Man este noul director general adjunct plăți și administrativ al AFIR

by

Începând cu data de 4 mai 2016, Simona Allice MAN a fost numită în funcția de director general adjunct plăți și administrativ al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

simona allice manNoul director general adjunct va coordona activitatea Direcției Efectuare și Contabilizare Plăți Fonduri Europene, Direcției Economice și Serviciul Recuperare Datorii.

Inginer de profesie, cu specialitatea în industrie alimentară, dar și un master în administrație publică și putere executivă, Simona Man a fost Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii, unde a coordonat și activitatea AFIR.

”Banii trebuie să ajungă cât mai simplu și urgent la beneficiari și astfel România va putea realiza o absorbție de peste 100% a fondurilor europene pentru agricultură. Sunt conștientă de importanța pe care acești bani o au în dezvoltarea mediului rural românesc și nu voi precupeți niciun efort pentru a sprijini activitatea AFIR din poziția de director general adjunct. Experiența pe care o am este foarte importantă pentru a înțelege nevoile pe care le au beneficiarii și pentru a lupta să simplific rapid modul de accesare a fondurilor”, a declarat Simona MAN, director general adjunct al AFIR.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page