Politica, Politica locala — iulie 20, 2014 at 20:12

Şi totuşi ..de ce nu candidează Daniel Florea?

by

cristodor-si-florea

Săptămâna  aceasta, joi 24 iulie 2014,adunarea generală  extraordinară  a PSD  Călăraşi,  urmează să consacre prin alegeri,  hotărârea luată de la centru cu privire la conducerea interimară, numită de BPN într-una rezultată din alegeri…aceiaşi…

Competiţia este din nou suprimată de dragul centralismului democratic, proprie tuturor partidelor din România,de altfel.

Deputatul Daniel Florea, singurul PSD-ist confirmat prin alegeri,nu are loc şi a fost nevoit să se retragă dintr-o competiţie cu final aşteptat. Ales de cetăţeni, el nu are loc în organizaţia al cărei port drapel a fost. PSD-ul şi USL călărăşean n-i  l-a băgat pe gât ca fiiind cel mai… şi cel mai… şi acum  reject…

PSD-ul călărăşean şi centrul lui decizional face politică cum vrea,cum crede mai bine..însă  nu trebuie să ne trimită pe noi cetăţenii pe câmpie. Limbajul dublu cu USL trăieşte,este o dovadă a minciunii şi neputinţei.

Neputinţă sau  minciună când PSD guvernează cu directori la deconcentrate PNL şi chiar PDL : la CAS Marian Dinulescu,la AJOFM Nicolae Chirana,la APIA adjunct Dumitraşcu Bogdan,la statistică Ionuţ Dragu,la Direcţia de tineret şi sport Marius Dumirescu , samd.!!!???

Neputinţă sau minciună când în locul unei competiţii, menite să întărească PSD -ul la Călăraşi, preferi menţinerea unui status-quo care îl plasează în afara jocului pe deputatul care a fost ales sub steagul PSD.

Personal cred că în acest moment Dan Cristodor ar câştiga în orice condiţii.Şi atunci de ce o numire prin alegeri şi nu o competitiţie liberă?

Cred că Daniel Florea este un tânăt politician  valoros,cred că şi Dan Cristodor este un politician valoros. Partidul însă i-a pervertit.Indiferent de declaraţiile oficiale sau nu ,centrului nu i-a convenit competiţia în acest moment.

Indiferent ce veţi crede dragii mei prieteni de la PSD ,acesta este adevărul şi v-a avea urmări pe termen lung…

Vă doresc success

şi nu uitaţi  linguşirea este plata  anticipată a trădării care ţi se pregateşte

dar mai ales nu uitaţi! acum începe greul

Nelu Bălaşa

Şi atenţie la dublu limbaj, verbal sau nonverbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page