Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — septembrie 10, 2016 at 01:03

Și noi ne f*tem

by

10350349_1681046942177502_8802073129242158268_nDa, ne futem. Și noi, femeile, ne futem. Așa, animalic, fără vreo intenție în afară de a avea orgasm. Unul sau oricât de multe. Ne futem fără sentimente, fără să simțim altceva în afară de plăcere. Din aia de te face să gemi și să urli, și să te zbați și zvârcolești. Și să te întrebi cum dracu` pot unii să se drogheze, când există sex.

Și noi ticluim planuri pentru a aduce în patul nostru bărbați care ne pot satisface nevoile ăstea carnale și ah, atât de necesare și plăcute. Din ăia de să te facă să îți dorești să ai mai multe încăperi, mașini de spălat, mese prin casă sau covoare mai groase. Din ăia care să ne lingă între picioare și să ne muște de sfârcuri, și gât, și lobul urechii. Să ne respire și înghită aroma. Să ne sărute pe spate și opțional pe gură.

Și noi avem vise erotice din care ne trezim ude, cu plapuma ori o pernă strânsă tare între piciodare. Și pe noi ne doare lipsa unei puli așa de tare, încât e musai să ne masturbăm înainte de a face duș. Și, totuși, iată că femeia nu-i egală cu bărbatul pentru că, în cazul ăsta, s-ar putea să întârziem la serviciu. Durează un pic mai mult. Și noi ne facem duș după asta, ne îmbrăcăm și mergem la birou ori întâlnirea de afaceri.

Și noi ne folosim de bărbați șoptindu-le, veninos, la ureche, că-s minunați și mai vrem, mai vrem, mai vreeeeem. Când știm că e foarte posibil să nu mai vrem, doar în caz de forță majoră. În scopul satisfacerii nevoilor personale le putem spune că ei și numai ei, că nimeni altul, că de atâta timp, etc.

Și noi, după ce ne-au satisfăcut, ne aprindem o țigară, îi pupăm cu gură de reptilă, pe obraz, tragem aproape toată plapuma ori cearșaful și le întoarcem curu`. Și noi le promitem că îi mai sunăm, dar nu mai răspundem la telefon sau o facem doar dacă nu întâlnim nimic mai bun și avem chef din nou de un futai, iar el e singurul și, cu certitudine, disponibil.

Și nouă ni se face dor de pulă ca de mama uneori și am da orice să mai fie ”liber”, dar am văzut pe Facebook că-i in a relationship și facem scroll prin listă ori agenda telefonică pentru a găsi un amant de o noapte. Pentru că da, și noi ne folosim uneori de bărbați ca de niște obiecte care nu au nicio altă întrebuințare în afară de a ne satisface.

Și nouă ne place sexul, de multe ori mai mult decât ciocolata, deși preferabil ar fi împreună, și am prefera să îl facem cu un tip galant, care ne dă fiori, dar dacă suntem disperate, ne mulțumim cu mai puțin. Acum, o dată, nu o fi capăt de țară. Foamea-i tot foame, chiar dacă-i de sex. Ce dacă ești lihnit, nu ai bani și ciorba-i de mai multe zile? Nu o mănânci? Ei, cum nu! Să fie ceva acolo, înăuntru. În stomac, zic.

Și noi ne sunăm a doua zi prietenele, ne vedem la un vin, bere ori cafea și povestim despre cum a fost, cât a durat, ce poziții și vorbe s-au făcut și spus, dăm note și calificative, comparăm și analizăm, pe ici mai râdem, pe colo mai ”băi, a fost bestial”.

Și noi facem toate astea și apoi ne simțim singure, în casa prea mare și prea goală și am vrea un bărbat, mereu același, pe care să îl iubim, futem, adora, venera, îngriji, apăra. Alături de care să ne plimbăm, să vedem filme, pe care să îl mângâiem și sărutăm din cap până-n picioare. Căruia să îi scriem poezii ori texte siropoase în care să îi declarăm iubirea, să îi spunem că-i minunat, cel mai minunat bărbat din lumea asta. Să îi spunem noapte bună, problemele și bucuriile de peste zi sau ce vrem să gătim în weekend. Alături de care să facem piața, planuri de vacanță și viitor îndepărtaaaat, îndepărtat. Un bărbat cu care să ne certăm și apoi să ne împăcăm prin bucătărie, dormitor ori baie, sau pe unde ne-o veni pofta de-mpăcăciune.

Și noi vrem toate asta. Vedeți? Poate, până la urmă, nu suntem chiar așa de diferiți noi, femeile și bărbații.

http://ioanaduda.ro/

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page