Lifestyle, Sănătate — mai 1, 2013 at 13:29

Sfaturi pentru un bronz perfect

by

Sfaturi pentru bronz perfectSezonul estival s-a deschis,litoralul este invadat de turiștii  doritori de câteva zile de relaxare la malul mării..Ne dorim un bronz perfect care să reziste ,însă un bronz perfect trebuie să fie și un bronz sănătos ! Expunerea la soare este foarte periculoasă deoarece  afectează pielea și din dorința de a avea un bronz perfect s-ar putea să ne alegem cu arsuri solare …

Câteva sfaturi pentru un bronz rezistent și sănătos !

-Exfolierea pielii înainte de a merge la plajă. Exfolierea este necesară pentru a te putea bronza uniform.

-Hidtratarea pielii înainte de a aplica uleiul de plajă. Insista în zone mai uscate precum: coate, genunchi, călcâie. Dacă vrei să eviți o piele uleioasă, aplică o cremă cu glicerina.

-Alege cu grija lotiunea de plaja. Aplică loțiunea pe tot corpul pentru a nu te bronza diferit.

După plajă, fă un duș călduț și aplică loțiune de după plajă pentru a calma pielea. Apa rece iți va închide porii și te va ajuta să-ți aduci corpul la o temperatură normală.

Loțiunea pentru protecție solară nu se aplică doar la plajă, dacă stai în soare sau ești la cumpărături în aer liber, aplică loțiune pe brațe și pe toată suprafața corpului care este expusă la soare.

Nu sta la soare într-un mod agresiv. Faptul că stai cu doua ore mai mult la soare când nu trebuie nu te va ajuta să te bronzezi mai mult ci mai degrabă să te arzi.

Georgiana Visalon

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page