Horoscop, Lifestyle — februarie 13, 2017 at 20:29

Sfat pentru fiecare zodie: Nu uitați să vă iubiți în fiecare zi!

by

i love youBerbec

Berbecul este o relație bună, dar unul foarte imprevizibil pentru că este un iubit(ă) foarte exigent și căută atenția totală de la partenerul său. Sentimentele sale sunt la extreme și ar trebui să șe comporte cu delicatețe pentru a nu-și răni partenerul de cuplu. El nu apreciează afecțiunea decât dacă este din inimă.

berbecValentine Day este o zi perfectă pentru a rezolva toate problemele care îl deranjau de mult timp și pentru a face un pas către nivelul următor. Un parfum scump, flori exotice, bijuterii, o cină romantică în doi, ar fi ceva magic pentru Berbec. Atenție: Poți deveni agresiv cu partenerul și ai tendința să pornești certuri dacă e ceva ce nu-ți convine!

Sfat pentru Berbec: Fii onest și deschis în relația ta și ea va evolua pe noi culmi.

Taur

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare  Valentine Day, dar nu la fel de mult ca Taurul. Venus este planeta ce îl conduce, deci nimeni nu știe atât de multe despre problemele inimii decât el. Ar trebui să țină cont de faptul că există foarte puțini oameni în lume pe care Cupidon lovește atât de grav, iar unul dintre ei este chiar el.

taur2Dorințele tale amoroase sunt foarte puternice, ești romantic și afectuos. Simți nevoia de mai multă atenție din partea celor dragi. Traversezi o perioadă de armonie creatoare în care vrei să satisfaci plăcerea partenerului de cuplu. Prin urmare, fără a pierde timpul ar trebui să-și ia iubitul(a) într-un loc romantic pentru a sărbători această zi minunată.

Sfat pentru Taur:  Arată-ți aprecierea pentru partener și nu încerca niciodată să-l domini.

Gemeni

O zi perfectă pentru a scăpa de toate lucrurile care îți distrag atenția de la partener. E timpul să faci lucruri pe care știi că va îți face iubitul(a) fericit(ă).  Îți canalizezi toată energia în transformarea căminului într-un cuibușor de nebunii, frumos și confortabil. Nu este exclusă nici o “înfrumusețare” a propriei persoane: te tunzi, te vopsești, îți cumperi haine noi.

gemeniAstăzi vei ști dacă relația ta funcționează. Îți propui să ieșiți mai mult în lume și să vă bucurați de această zi, doar voi doi.

Sfat pentru Gemeni:  Nu fi gelos și suspicios, și nu vei regreta niciodată.

Rac

Valentine Day – o zi în care puteți să vă tine-ți de mână, de a vă privi în ochi și de a vă împărtăși ceea ce vă place cel mai mult unul la celălalt. Racul tânjește după atenția partenerului de cuplu și își propune să petreacă mai mult timp alături de el.

racRacii doresc să facă mereu totul la modul lor și peste tot, dar astăzi este ziua când ar trebui să-și lase iubitul(a) să preia conducerea.  Dacă ai probleme în relație, situația poate deveni și mai tensionată. Dacă sunteți dispuși să vă adaptați unul altuia, împreună puteți construi o casă plină de fericire și prietenie, cu beneficii reciproce.

Sfat pentru Rac:  Vorbește inteligent în fața partenerului tău, ca și cum acesta ar fi întotdeauna forța ta cea mai mare.

Leu

În  ciuda faptului că nu obține rezultatele dorite în relația sa, aceasta este o zi a optimismului și a speranței. Este o zi în care Leul trebuie să -și amintească promisiunile din trecut și să uite problemele din inima sa. Îți canalizezi întreaga energie către cariera și lași viața amoroasă pe planul doi. Acest lucru poate fi o armă cu două tăișuri, pentru că satisfacția profesională poate umbri calitatea relației.

leuPăstrează doar lucrurile simple și clare și evită controversele și promisiunile false. Încercați să energizați relația într-un mod nou. A face o plimbare lungă și de a asculta muzica romantică bună, v-ar ajuta cu siguranță.

Sfat pentru Leu:  Deoarece Soarele este puterea ta, nu ascunde emoțiile. Lasă-ți partenerul să știe exact cum te simți și cât ești de puternic.

Fecioara

Traversezi o perioadă tensionată, în care ești sensibil la critici, mai ales dacă țin de relația de cuplu. Te simți frustrat și descurajat de lipsa rezultatelor acțiunilor tale în plan profesional și te copleșește lupta pentru depășirea obstacolelor din cariera.

6.fecioaraValentine Day este ziua ta pentru a aprinde focul pasiunii. Cel mai mare cadou pe care îl poți oferi partenerului tău este atenția. Mercur guvernează intelectul, dar asta este ziua pentru a-ți asculta inima mai mult decât mintea. Zi perfectă pentru a face ceva neașteptat, interesant și nebunatic, de care să îți amintești în vremurile ce vor veni. Nu trebuie să te urci pe un perete pentru a-i face plăcere iubitului, dar cu un cadou s-ar face magie.

Sfat pentru Fecioara:  Puterea ta este suportul pe care îl puteți da iubitului(ei) din spatele său.

Balanța

Săptămâna nu are semne foarte bune. Poți fi iritat și predispus conflictelor. Ți se pare că faci prea multe compromisuri, iar asta te frustrează. Nu este recomandat să iei nici o hotărâre în ceea ce privește viața de cuplu.

7 balantaDe Valentine Day este o zi perfectă pentru a închide ușa, de pus muzică și de a dansa, doar voi doi. Senzuala și romantica Venus face regulile pentru semnul Balanței. Este o zi perfectă să-ți farmeci iubitul(a) cu puterile tale magice. Mergeți într-un loc unde să nu fiți deranjați de alții. Viața este pentru distracție așa că nu uita să ții la lucrurile simple.

Sfat pentru Balanță:  Ai capacitatea puternică de a privi in interiorul minții partenerului tău. Folosește asta în avantajul tău.

Scorpion

Relațiile cu persoanele de sex opus se intensifică. Te incită o persoană pentru care simți o puternică atracție și dorință sexuală. Atenție însă la comportament, există riscul să fii perceput că infatuat și lipsit de orice formă de tact.

8 scorpionZiua Îndrăgostiților va fi agitată pentru tine, deoarece unul dintre voi vrea angajament, dar celălalt este fericit să o ia ușor, sau cel puțin să aibă toate opțiunile deschise atunci când vine vorba de a-și lua un angajament. Toate aceste flori și sărutări te-ar putea face să te simți mai iubit, dar este timpul pentru a un angajament pe termen lung. Nu așteptați ca lucrurile să se întâmple doar în ultimul moment. Este important să vă treziți înainte de a fi târziu.

Sfat pentru Scorpion: Chiar dacă aveți diferende între voi, evită escaladarea oricărei probleme. Bucurați-vă de ziua îndrăgostiților și cimentați-vă relația pe mai departe.

Săgetător

Ești impulsiv, dar afectuos și îți place să flirtezi. Ești parcă neobosit și nu ratezi niciun prilej să te distrezi. O persoană de sex opus intră în anturajul tău și este foarte posibil să-ți facă ochi dulci. Ție nu-ți displace ideea, dimpotrivă!

9sagetatorValentine Day, o zi perfectă pentru a planifica o cină la lumina lumânărilor sau o plimbare romantică lungă. Vei fi cuprins de sentimente romantice. Nu contează cu ce semn ești, fiind guvernat de Jupiter vă veți potrivi destul de bine. Influenta puternică pe care Săgetătorul o poate avea asupra altor semne, vă va deschide calea spre o viață plină de distracție și plăcere.

Sfat pentru Săgetător: Fii onest și deschis și mergi pe drumul tău.

Capricorn

Simți nevoia de mai multă dragoste și afecțiune. Dacă nu ai parte de toate astea în relația de cuplu te simți frustrat și apar tensiuni. Spune ce ai pe suflet pentru ca partenerul să-ți știe nevoile și să acționeze în consecință.

10capricornDe Valentine Day nu te mai concentra pe alte lucruri, ci concentrează-te pe relația ta. Iubita(ul) poate fi dificil(ă), dar nu vă faceți griji să faceți lucrurile la perfecție, el(ea) va aprecia intenția ta. Aceasta va fi o zi perfectă pentru a vă asculta inima în locul capului.

Sfat pentru Capricorn: Demonstrează-ți sentimentele și astăzi vei avea rezultate excelente.

Vărsător

Ai acumulat frustrări din pricina obstacolelor pe care le-ai întâmpinat în relația de cuplu. O discuție deschisă și sinceră cu partenerul vă poate ajuta să începeți din nou să cooperați. Dacă faceți totul ca o echipă, vor fi mai puține frustrări și de o parte, și de cealaltă.

11 varsatorDe Ziua Îndrăgostiților ar trebui să eviți a face lucruri care sunt ”ne-romantice” și ar putea afecta relația pe care o ai. Azi ai nevoie doar de cuvintele și acțiunile tale cele mai pasionale. O zi romantică perfectă poate fi înspăimântătoare sau o pierdere de timp, depinde cum te descurci. Habar nu ai ce carismă magnetică naturală ai, utilizeaz-o pentru a-ți fermeca iubitul(a)  și evită să faci ceva care mai târziu ți-ar putea aduce durere.

Sfat pentru Vărsător:   Nu fi încăpățânat în comportamentul tău. Utilizează-ți capacitatea de a fermeca pentru a seduce partenerul.

Pești

Ești puternic atras din punct de vedere emoțional și sexual de cineva pe care l-ai cunoscut de curând. Orice implicație romantică se poate intensifica. Așteptă-te la focuri de artificii! În unele cupluri, relația poate deveni furtunoasă, mai ales dacă partenerul nu se ridică la nivelul așteptărilor tale amoroase.

12 pestiDu-te la un film, mânca într-un restaurant scump, undeva unde nu mergi foarte des, sau de ia mașina și du-te la un drum lung. Încearcă să aduci lucrurile mici și frumoase înapoi în viața ta dacă simți că ai pierdut ceva din cauza trecerii timpului. Fii sincer, deschis și cu siguranță sentimente similare vor fi reciproce. Atinge inima iubitei/iubitului cu momentele bune și frumoase pe care le-ați avut în trecut. Consolidează-ți relația pentru un mâine mai bun.

Sfat pentru Pești: Înțelegerea și angajamentul vor fi semințele pentru copacul relației tale.

Sfat pentru toate zodiile: Nu uitați să vă iubiți în fiecare zi!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page