Horoscop, Lifestyle — februarie 19, 2014 at 19:00

Sexy-horoscop: Cât de priceput eşti în amor

by

Stim cu totii ca fiecare zodie are caracteristicile ei. Iata ce este considerat sexy la tine, in functie de zodia in care te-ai nascut.

http://www.dreamstime.com/-image24837365

Berbec: Galagiosul

Este dragastos, inteligent, amuzant, bun in pat. Un partener pentru toata viata, spontan, saruta excelent, insa greu de pastrat. Daca i se pare ca te joci cu focul, pleaca imediat.

Taur: Deasupra tuturor

Agresiv, amuzant, cu o personalitate puternica, incapatanat. Un amant excelent, iubitor, atent, saruta bine. Nu e indicat sa ii pui nervii la incercare.

Gemeni: Vorbaretul

Dragut, dragastos, un bun ascultator, priceput in pat. De incredere, vesel, vorbaret, chiar galagios. Generos, puternic, irezistibil, tot timpul pregatit pentru sex.

Rac: Frumuselul

Romantic, dragastos, creativ, spontan. Saruta bine, vorbeste frumos, indraznet in pat. E genul de persoana pe care ar fi bine sa o tii aproape. Cat mai aproape!

Leu: Regele din dormitor

Pasional, amuzant, imprevizibil, atragator, galagios. E priceput in pat, vorbaret, ii plac relatiile pe termen lung. Nu ii place sa te joci cu el

Fecioara: Intelectualul

Ii place sa domine in relatie, sa aiba ultimul cuvant. Este iubitor, inteligent, loial. Indraznet in pat, vorbeste cu usurinta si il uiti greu. Este tot ce ti-ai putea dori.

Balanta

Romantic, atragator, dragut, amuzant, irezistibil. Este priceput in pat si n-ai mai vrea sa-l lasi din mana.

Scorpion: Maniacul

Inteligent, energic, atragator, vorbaret. Este foarte priceput in pat si tot timpul are chef de sex. Saruta foarte bine si are talentul de a obtine intotdeauna tot ce vrea.

Sagetator:

Romantic, dragastos. Stie ce are de facut in pat, ii place sa daruiasca foarte mult. Este amuzant, insa ar trebui sa fii atent. Daca il superi, vei avea motive sa plangi.

Capricorn: Iubaretul pasional

Persoanele de sex opus il considera: dragut, inteligent, nebunatic, irezistibil. Vorbeste frumos, saruta bine, este interesat de relatii pe termen lung. Stie exact ce trebuie facut pentru ca persoana de langa el sa se simta in al noualea cer.

Varsator: Ii place in apa

De incredere, special, saruta bine. Ii plac relatiilepe termen lung, are multa energie, este imprevizibil. Priceput in pat, intrece asteptarile. Stie ce are de facut.

Pesti: Arogantul

Este dragastos, inteligent, amuzant, bun in pat. Un partener pentru toata viata, insa greu de pastrat. Ii place sa aiba ultimul cuvant si face intotdeauna ceea ce vrea si stie sa obtina ceea ce vrea.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page