Horoscop, Lifestyle — iunie 30, 2015 at 18:00

SEXUL ŞI ASTROLOGIA

by

Cele douasprezece semne ale zodiacului se impart in patru elemente: pamant, aer, foc si apa. Fiecare element astrologic priveste sexul dintr-un unghi diferit: de exemplu, in timp ce, pentru semnele de pamant, orgasmul este o senzatie fizica, cele de aer simt placerea sexuala cu mintea si cu creierul.

Semnele de foc  – Berbec, Leu, Sagetator

Sunt de obicei pasionale, agitate si focoase prezic astrele. Nu le este frica de dorinta pura, de sexul fara obligatii sau de relatiile sporadice. Ca regula generala, prefera o viata amoroasa fara complicatii, spontana si amuzanta. Confunda rareori sexul cu dragostea.

astologie3

Semnele de pamant  – Taur, Fecioara, Capricorn

Sunt foarte concentrate asupra senzatiilor fizice. Le plac relatiile sexuale “bolnavicioase”, dar de multe ori sunt mai degraba realiste decat romantice sustine astrologia. Cu toate acestea tind sa fie foarte prudente si, din acest motiv, trebuie seduse incetul cu incetul. Acest gen de persoane se lasa foarte rar duse de val.

astrologie

Semnele de apa  – Rac, Scorpion, Pesti

Se concentreaza in mod special asupra sentimentelor. Conceptul de sex este mai subtil si tanjesc dupa o uniune romantica cu cel pe care il iubesc. Persoanele viclene tind sa profite de pe urma caracterului lor credul si visator, cu toate ca trebuie admis faptul ca semnele de apa sunt incantate sa participe la acest tip de iluzii.

astrologie2

Semnele de aer  – Gemenii, Balanta, Varsatorul

Se caracterizeaza prin nevoia de comunicare si prin pasiunea pentru joc. In cazul, unora dintre ei, s-ar putea chiar spune ca prefera sa discute despre sex, chiar si cu partenerul, decat sa faca sex pur si simplu. Sunt incantati de ideea de sex, dar este posibil sa nu-si satisfaca intotdeauna nevoile.

O lucrare clasica in domeniul astrologiei relationale, “Astrologia si sexul” de Vivian Robinson, Editura Herald este ghidul perfect pentru cei care doresc sa descopere modul in care astrele le influenteaza compatibilitatea in dragoste si casatorie.

astrologie1

Extras din cartea “101 Trucuri Sexuale”

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page