Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — noiembrie 20, 2016 at 23:15

Sexul o stare modificată de conștiință

by

wert0rgasmul este unul dintre cele mai bune și plăcute sentimente din lume. Dacă la bărbați e ușor de obținut, în schimb f.e.m.e.i.l.e ajung mai greu la el. Dar și când ajung, senzația e uimitoare!

Adam Safron, un neurolog al Universității Northwestern, a studiat acest lucru și a explicat de ce femeile au acea senzație puternică de p l ă c e r e în timpul 0rgasmului.

”S.e.x.u.l este o sursă de s e n z a ț i i p.l.ă.c.u.t.e și conexiune emțională, dar, dincolo de asta, este, de fapt, o stare modificată de conștiință”, a spus doctorul.

Pe scurt, în timpul s.t.i.m.u.l.ă.r.i.i s.e.x.u.a.l.e, neuronii noștri intră într-o stare de transă, blocând orice altceva și concentrându-se exclusiv și în mod intens asupra s.e.n.z.a.ț.i.e.i.

În acele clipe ne pierdem conștiința de sine, dar și de alte zgomote, sentimente și mirosuri care se află în jurul nostru. Nici o altă s.t.i.m.u.l.a.r.e naturală nu ar putea crea acest nivel de concentrare care în momentul culminant duce la o mare s e n z a ț i e de p l ă c e r e.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.