Plăcerile vieţii, Seducţie — mai 25, 2013 at 21:37

Sexul în trei…

by

sex in treiCe ocupa locul 1 in topul fanteziilor barbatilor?… Daca ati ghicit inseamna ca chicotiti tacit, daca nu stiti va spunem noi: sexul cu 2 femei sau menage a trois. Doua femei ce se saruta pe gura, se ating dupa care vin peste tine, te calaresc, una iti saruta lobul urechii iar cealalta…

Sexul in trei a devenit un adevarat sport pentru multi. Fie ca esti swinger, fie ca esti un barbat cu multe fantezii de acest gen, sexul cu doua femei nu mai are de mult bariere. Cateodata e de ajuns sa ceri partenerei de viata sa mai aduca o prietena ca te si trezesti cu doua voci care incep sa „cante” la acelasi instrument.

Unii barbati insa, de rusine, prefera sa apeleze la serviciile prostituatelor. Bani multi si boli cu duimul. Dar macar e posibil sa pleci de acolo satisfacut.

Alti barbati, incep sa se orienteze din ce in ce mai mult asupra situ-rilor de swing, gen  www.swingcity.ro.  Pe un astfel de site lucrurile devin mult mai simple si cel mai adesea te poti alege cu inca o partenera, pe langa sotia sau iubita, partenera spalata, curata si care nu iti va cere bani. Cum o astfel de experienta nu trebuie sa fie un caz izolat poti sa o mai chemi de 2,3,4…de cate ori ai chef de o distractie in 3.

Cei mai multi barbati isi inhiba acest gand, aceasta fantezie, o ascund fata de iubitele lor… Dar cea mai mare parte a celor care au curajul sa isi marturiseasca dorinta ascunsa au si placuta surpriza sa si-o si satisfaca… Asa ca decat sa va ascundeti fata de iubite sau sotii, le puteti oricand impartasi dorinta pentru ca are o mare probabilitate de indeplinire.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page