Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — ianuarie 25, 2017 at 23:59

Sexul de iarnă nu-i ca cel da vară, este chiar mai bun!

by

Ce calitati are sexul de iarna in comparatie cu cel de vara? Se stie ca razele soarelui si senzatia de caldura pe piele cresc libidoul, dar nici harjoneala pe timp friguros nu-i de lepadat. Desi iarna nu ti-ai da chiar nota zece la proba de sex appeal, ca esti mereu incotosmanata in haine groase, nu lipsi de la intalnirile la asternut, caci anotimpul friguros e unul perfect pentru tandrete, aceasta fiind doar una din atuurile pe care le aduce sexul de iarna.

cuplu2Iata si alte motivele pentru care sa nu fii cuminte la gura sobei, ci dezlantuita erotic pentru a profita de beneficiile pe care le aduce sexul de iarna.

Preludiu mai lung

Iarna iti ofera ocazia de a face mai multa dragoste si mai putin sex. Preludiile sunt – vrei, nu vrei – mai lungi, pentru ca aveti atatea haine de scos de pe voi. Si, cu fiecare nasture descheiat si fiecare fermoar desfacut devine tot mai incitanta asteptarea momentului… culminant.

Creste frecventa momentelor in doi

Daca vara gasiti mereu prilej de a petrece timpul si altfel decat in pat, cand afara este viscol si ninge naravas, ce poti face? De exemplu, iti poti ocupa timpul acasa, la caldurica, in bratele tandre ale omului drag. Aprinde lumanari parfumate si beti cate un pahar de vin rosu, cu efect afrodiziac.

Ajuta circulatia sangvina

Daca esti genul de om care la orice temperatura sub 25 de grade Celsius are picioarele si mainile reci, solutia perfecta pentru tine este sa faci mult sex de iarna. Este dovedit stiintific ca sexul stimuleaza circulatia sangvina, oferindu-ti energia si caldura (si la propriu, si la figurat) de care ai nevoie. Mai mult, daca faci zilnic sex pasional, sistemul tau imunitar ramane puternic si vigilent, ajutandu-te sa faci fata gripei si altor afectiuni de sezon.

Sexul de iarnă nu-i ca cel da vară, este chiar mai bun!

sursa:femeia.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page