Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — ianuarie 30, 2014 at 14:00

Sexticheta pentru bărbaţi. Ghidul bunelor maniere în pat

by

Codul bunelor maniere trebuie ştiut şi respectat în orice clipă, chiar şi în pat. Poate ţi se pare oarecum ciudat să te gândeşti la bunele maniere în dormitor, să respecţi reguli de politeţe când este vorba despre sex, dar asta nu înseamnă că trebuie să rişti să fii considerat bădăran de parteneră.

sex

Este adevărat că sexul ar trebuie să însemne relaxare, să renunţi la precauţie şi să te bucuri de moment, dar poţi face toate acestea şi, în acelaşi timp, să nu uiţi de bunele maniere. Iată codul bunelor maniere când faci sex:

Igiena

Respiraţia urât mirositoare, flatulenţa, organele genitale neîngrijite, mirosul de transpiraţie, toate acestea alungă cheful pentru sex. Bărbiereşte-te înainte de o întâlnire fierbinte şi asigură-te că penisul tău nu arată ca şi cum ar fi fost victima atacului unui rechin.

Muzica

Muzica este un subiect care poate naşte controverse. De ce? Pentru că gusturile oamenilor sunt diferite şi dacă nu eşti inspirat poţi s-o dai din bară din cauza muzicii. Ai putea încerca să pui ceva din ultimul top 40, dar dacă ei îi place muzica clasică?  Sunt şanse destul de mari să greşeşti. Tocmai de aceea, mai bine o întrebi înainte ce muzică preferă, astfel încât lucrurile să meargă în direcţia dorită de tine.

Poziţii nenumărate

Încercarea de a parcurge toate poziţiile din Kama Sutra într-o singură sesiune reprezintă actul unui lunatic. Nu te grăbi şi folosiţi ceea ce este cel mai bine pentru voi. Nu trebuie să rămâneţi la o singură poziţie, însă nu transforma o partidă de amor într-un maraton sexual.

Lasă loc pentru manevre

Indiferent că este vorba despre o aventură de o noapte sau de o relaţie pe termen lung nu poţi apărea în dormitor cu o jucărie sexuală, o cameră video sau să vii deghizat într-un costum dacă nu ai vorbit în prealabil cu partera şi ea a fost de acord. În caz contrar, în loc de amor, vei avea parte de o ceartă pe care sigur nu ţi-o doreşti.

Întoarce-i favoarea

Este cel mai politicos lucru pe care îl poţi face. Nu este nevoie să spui te rog sau mulţumesc (nici nu este indicat) după o partidă de sex oral, însă poţi face un gest asemănător ridicării pălăriei, care să spună, mă întorc la tine.

Când o femeie spune nu, vorbeşte serios

Este adevărat că sunt femei cărora le place să spună nu, doar de dragul artei, însă dacă detectezi hotărâre în vocea ei, fă un pas înapoi indiferent de ce aveai în cap să faci. Poate ar trebui să pui o întrebare pentru a testa terenul.

Un pahar de apă

Dacă niciunul dintre voi nu se grăbeşte să aprindă ţigara de după (sunteţi nefumători sau aţi renunţat de curând), oferă-i un pahar de apă chiar dacă nu ţi l-a solicitat. Sigur îl va lua recunoscătoare că i-ai citit gândurile.

Ejacularea nu înseamnă sfârşit

Pentru câteva clipe, pune-te în pielea iubiei tale, a trebuit să suporte deasupra ei pe cineva cu cel puţin 10 kilograme mai greu, n-a avut orgasm şi partenerul după ce a ejaculat se întoarce pe o parte şi adoarme instant. Ea are nevoie de puţină tandreţe. Sărut-o, mângâie-i fundul, spune-i cât de mult o iubeşti.

Ajut-o să se curăţe

Dacă nu foloseşti prezervativul, iar ea nu ia anticoncepţionale şi ai ejaculat pe ea, trebuie s-o ajuţi să se curăţe. Ea este îngrijorată şi-i este teamă să se mişte, aşa că foloseşte un şerveţel umed care să îndepărteze lichidul seminal.

Sărut după sex oral

O mulţime de oameni sunt împotriva acestui gen de sărut, din motive lesne de înţeles. Dacă însă eşti implicat într-o relaţie serioasă, v-aţi făcut analize şi vă iubiţi atunci este posibil să vă sărutaţi şi după ce făcut sex oral.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page