Seducţie — martie 15, 2014 at 22:59

Sex exploziv: vezi un truc nou pentru orgasm garantat

by

Pentru cuplurile experimentate nu există prea multe „mişcări” noi care să alunge rutina din dormitor. Dacă aţi trecut de vârsta adolescenţei, probabil că aţi încercat cam tot ce se poate în materie de sex, aşa că e greu să vă menţineţi relaţia fierbinte. Diseară încercaţi acest truc de care probabil nu aţi auzit până acum. Iată ce trebuie făcut.

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

În primul rând, trebuie neapărat să începeţi partida de sex cu un preludiu lung şi excitant pentru amândoi. De la săruturi şi mângâieri până la sex oral, puteţi încerca orice ştiţi că vă excită pe amândoi. Când sunteţi complet excitaţi puteţi trece la penetrare în poziţia „femeia deasupra” – este cea mai bună poziţie pentru a încerca noua „mişcare”.

În timp ce te penetrează, partenerul trebuie să îşi facă loc cu degetele până la clitorisul tău şi vaginul tău. Înainte de asta, trebuie să te asiguri că eşticât se poate de „udă”, altfel veţi avea nevoie de un lubrifiant pentru ca experienţa să nu devină dureroasă.

După ce îţi stimulează clitorisul şi vulva, el va încerca să introducă degetele în vaginul tău, în timp ce te pentrează în continuare. Îşi va mişca degetele înăuntru încercând să stimuleze punctul G şi nu numai. Chiar îşi poate atinge aşa cum îi place penisul, deci va fi mai mult decât excitant şi pentru el. Nu uita că în tot acest timp trebuie să continue şi penetrarea ritmică.

Poziţia „femeia deasupra” este cea mai comodă pentru început, dacă vreţi să încercaţi cele descrise, dar, desigur, puteţi să o schimbaţi cu ceea ce vă face plăcere. Poziţiile cu penetrare pe la spate, sunt de asemenea potrivite, fiindcă îi oferă lui un acces facil la vaginul tău.

Sursa: unica.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page