Seducţie — ianuarie 31, 2014 at 22:56

Sex: Cum îl faci să ajungă la orgasmul vieţii sale

by

Bărbaţii nu sunt la fel de fericiţi precum femeile când vine vorba de culminarea sexului. Ei ejaculează o dată şi asta înseamnă sfârşitul actului sexual pentru ei, nu pot avea parte de orgasm multiplu sau măcar de unul prelung. Dar tu îi poţi îmbunătăţi experienţa, încercând următoarele lucruri:

sex

În primul rând trebuie să ştii când iubitul tău urmează să ejaculeze. Evident, dacă sunteţi la primele relaţii intime, nu îţi vei da seama atât de uşor, dar în timp te obişnuieşti şi înveţi reacţiile lui. Aşa că fii atentă când începe să scoată sunetele specifice sau când face anumite mişcări, care anunţă atingerea liniei de “finish”.

Vorbeşte-i

Cei mai mulţi bărbaţi se excită atunci partenerele lor le vorbesc murdar în timpul actului sexual. Şopteşte-i cuvinte cât de vulgare te simţi confortabil să le spui, spune-i ce vrei să-ţi facă sau cum ai vrea tu să îl satisfaci, iar asta l-ar putea aduce mai aproape de orgasm. Dar nu te grăbi să termini totul, ci…

Prelungeşte partida

Când îţi dai seama că mai are puţin până să ejaculeze, opreşte-l pentru câteva momente. Lasă-l să se relaxeze (dar nu de tot!), apoi luaţi-o de la capăt. Astfel poţi prelungi partida de sex cât vrei tu de mult, însă nu face asta de prea multe ori pentru că până la urmă efectul ar putea fi cel invers.

Spune-i unde…

Să ejaculeze. Pentru bărbaţi este distractiv să îşi dea drumul pe diferite părţi ale corpului unei femei. Mai mult sub influenţa filmelor pentru adulţi şi mai puţin din dorinţa de a strica imaginea femeilor, bărbaţii sunt fericiţi atunci când partenerele lor le permit să ejaculeze, ori pe fund, ori pe sâni ori în alte zone…

Prinde-i fundul

Bărbaţii ajung să ejaculeze cel mai uşor în poziţia misionarului – dar orice altă poziţie în care se simte bine este la fel de bună – iar atunci când mai are puţin, prinde-i fundul cu palmele şi trage-l mai adânc în tine. Acesta este un mod de a-i transmite cât de mult îţi doreşti ca el să fie satisfăcut.

Linge-i sfârcurile

Sfârcurile lor sunt chiar mai sensibile decât ale noastre şi dacă ţie îţi place ca el să-ţi sărute sânii şi să-ţi lingă sfârcurile, îţi dai seama că şi lui i-ar plăcea acelaşi lucru. Aşa că, dacă poziţia în care vă aflaţi ţi-o permite, stimulează-i şi acea zonă erogenă în timpul contactului sexual.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page