Cultură şi Educaţie, Educaţie — aprilie 16, 2014 at 17:14

Şerban Claudia Denisa din Călăraşi, s-a calificat in finala Festivalului National de Creatie si Interpretare “MAMAIA COPIILOR ” 2014

by

Vineri, 11.04.2014 la Casa de Cultura a Studentilor Grigore Preoteasa Bucuresti s-a desfasurat preselectia nationala pentru Festivalul National de Creatie si Interpretare “MAMAIA COPIILOR ” 2014, festival ce se va desfasura in perioada 7 -13 iulie 2014 si va fi transmis in direct de TVR2.

CLAUDIA DENISAIn festival  pe categoria de varsta 10-12 ani au concurat aproximativ 72copii la sectiunea interpretare .

Din juriu au facut parte personalitati marcante ale muzicii romanesti, precum: compozitorul Nicolae Caragea, compozitorul Viorel Gavrila, cantareata NICO, directorul festivalului Liviu Manolache.

Din cei 72 de participanti pe categoria de varsta 10-12 ani, s-au calificat 16 concurenti in finala festivalului, la nivel national, printre acestia  si SERBAN CLAUDIA DENISA de 10 ani din Calarasi,  clasa a IV a la Liceul Teoretic Mihai Eminescu Calarasi care a interpretat piesa “HAI CANTA CU MINE”, Muzica Marius Teicu, text Corina Despot , piesa ce a calificat-o in finala acestui festival.

CLAUDIA DENISA1SERBAN CLAUDIA DENISA este membra a grupului FLORES CAMPI din cadrul Centrului Cultural Calarasi, se pregateste atat cu Compozitorul MARIUS TEICU, cat si  cu Boranda Alexandrina.

A castigat numeroase premii si trofee la festivalurile de gen din tara si a mai fost  finalista in 2012 la festivalul National MAMAIA COPIILOR.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page