Clubul de Excelenţă, Cultură şi Educaţie — februarie 13, 2014 at 12:30

Şerban Claudia Denisa a câştigat “TROFEUL BEST SINGER” la Festivalul Concurs Naţional de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi “STAR MELODY”

by

festivalSâmbătă, 08.02.2014 la Sala de festivităţi a Colegiului Naţional de Artă Dinu Lipatti din Bucureşti,  s-a desfăşurat Festivalul Concurs Naţional de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi “STAR MELODY”, festival ce iniţial fusese programat pentru data de 01.02.2014 dar care,  din cauza timpului nefavorabil a fost decalat.

În festival au concurat aproximativ 126 copii la secţiunea interpretare pe diferite categorii de vârstă, iar la secţiunea creaţie un număr de 7 copii.

Din juriu au făcut parte personalităţi marcante ale muzicii româneşti : Silvia Dumitrescu, Jolt Kerestely, Stela Enache, Maria Ene, Viorel Gavrilă, Carmen Aldea Vlad, Cristian Alivej

IMG_1261

Printre copii care au concurat la festival s-a numărat  şi Şerban Claudia Denisa  în vârstă de 9 ani şi 9 luni , din Călăraşi,  clasa a IV a la Liceul Teoretic Mihai Eminescu Călăraşi. Ea a interpretat piesa “HAI CÂNTA CU MINE”, Muzica: Marius Ţeicu, text: Corina Despot, care, de altfel i-a adus  “TROFEUL BEST SINGER” al categoriei de vârstă 9-10 ani.

IMG_1286 (1)

În cadrul festivităţii de premiere compozitoarea Maria Ene, membră a juriului a oferit trei cadouri speciale pentru trei copii speciali, printre care şi Şerban Claudia Denisa.

Şerban Claudia Denisa, este membră a grupului “FLORES CAMPI” din cadrul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi şi se pregăteşte atât cu compozitorul Marius Ţeicu, cât şi  cu Boranda Alexandrina.

IMG_1258

Şerban Claudia Denisa a câştigat numeroase premii la festivalurile de gen din ţară şi a fost  finalistă la Festivalul Naţional Mamaia Copiilor în anul 2012.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page