Evenimente, Ultimile Știri — martie 4, 2014 at 14:37

Sentinţe în Dosarul Transferurilor: Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali

by

Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

sentinta-in-dosarul-transferurilor-

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători

Sursa:mediafax

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page