Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 12, 2017 at 20:00

Senator Roxana Pațurcă: Speranța Invierii Domnului luminează viața neamului omenesc, prin credință și dragoste

by

IMG_1799

Viata nu se poate implini decât atunci când gravitam în jurul momentelor mărunte de fericire deplină pe care putem să o dăruim celorlalți.

IMG_1797

Azi,miercuri 12 aprilie 2017 am avut avut un exemplu de bucurie și asumare. Senatoarea Roxana Pațurcă,președinta Organizației județene a Femeilor Social Democrate, ca de fiecare dată în ajunul sărbătorilor, a făcut un periplu care a avut darul să aducă bucurie și speranță în casele mai multor călărășeni. A trecut pragul caselor a 4 familii și a oferit alimente, îmbrăcăminte, jucarii si dulciuri, presărând zâmbete pe chipurile celor 12 copii.

IMG_1801

Comunitatea noastră are oameni pozitivi, optimişti, care pot privi dragostea, dăruirea, solidaritatea ca lucruri firești și care dau cu adevărat sens existenței noastre.

O faptă poate fi transformată în exemplu dacă este însoțită de asumare, credința în scopul bun, responsabilitatea, “ecoul” pozitiv pe care îl generează, echilibrul între dorință și voință,impactul social și emoțional pe care îl generează .IMG_1796

Bucurie și speranță este o acțiune a Organizației Femeilor Social Democrate Călărași, care, prin puterea exemplului, a relevat că în perioada sărbătorilor oamenii dau inca o data dovada de solidaritate, intelegere si dragoste de oameni.

IMG_1798

IMG_1800

 

     “Sărbătoarea pascală este prilej de bucurie, smerenie și ganduri bune. Astazi mi-am dorit sa pun in sufletele copiilor o amintire frumoasa, plina de zambete și pe care să o poarte cu drag în inimă mereu. Doresc tuturor un Paște fericit, clipe minunate alături de cei dragi, masă îmbelșugată si fie ca lumina sfântă a Domnului Iisus Hristos să vă calauzească pașii spre reușite!” a declarat Roxana Pațurcă pentru Argument.

 

A consemnat,

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page