Horoscop, Lifestyle — noiembrie 2, 2014 at 12:40

Semne zodiacale care sunt predispuse la infidelitate

by

Fiecare reprezentant al zodiei tinde sa isi insele partenerul, atunci cand lipseste ceva in relatia lor. Dar unii dintre ele pot fi mult mai atrasi de ideea de a duce o viata dubla in iubire, spre deosebire de alții.

chimie sexualaUn studiu interesant imparte semnele zodiacale ale barbatilor si femeilor care sunt mult mai atrase de adulter.
Potrivit acestuia, printre oameni care iubesc cel mai mult sa insele sunt reprezentanti ai Pestilor, Varsatorilor si Racilor. Acestia isi tradeaza partenerul la un moment dat cand simt ca s-au plictisit de relatia pe care o au. Cu toate acestea, ei sunt creativi, prudenti si isi pot insela cu usurinta partenerii.

Doamnele, care vor un partener care sa le iubeasca sincer si care sa nu le insele, pot avea incredere in oamenii din zodia Scorpion, Sagetator, Capricorn.

Racii au nevoie sa simta mereu ca partenerul lor este loial, atent si ca il respecta. Capricornii sunt loiali, de asemenea, in dragoste pana cand sunt tradati, apoi, au tendința de a “intoarce favoarea”.

Doamnele care sunt mai predispuse la infidelitate sunt reprezentanti ai Gemenilor, Berbecului si a Fecioarei. Aceste trei semne zodiacale au nevoie de o atentie constanta in dragoste. Ele sunt usor distrase, deci partenerii lor trebuie sa faca eforturi mari pentru a le avea mereu alaturi.

Semnele zodiacale Balanta, Scorpion si Taur sunt de obicei persoane loiale in iubire, dar pot calca stramb daca nu li se acorda atentie. Balantele uneori sunt egoiste si nu flirteaza cu persoane straine.

Daca nu obtin ceea ce vor de la partenerul lor, Leii vor cauta acel ceva la o alta persoana. In general, Leii sunt persoane pasionale, care ofera multa dragoste, si nu trec cu vederea daca sunt inselati.

Indiferent de caracteristicile semnelor zodiacale, trebuie sa fiti prudenti in dragoste, si in cazul in care v-ati plictisit, mai bine puneti capat relatiei, decat sa il raniti pe cel de langa dvs.

bewoman.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page