Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — decembrie 29, 2013 at 10:09

Semne care indică finalul relaţiei de cuplu

by

Relaţiile de cuplu sunt foarte complicate şi complexe. La început, relaţiile de cuplu sunt amuzante şi pline de pasiune, pe măsură ce timpul trece, diferenţele dintre voi devin tot mai serioase, iar lucrurile pot lua o întorsătură rea. Dacă aveţi cea mică îndoială că relaţia de cuplu se află în pericol, aceste 8 semne vă vor ajuta să luaţi o decizie care să limitaţi pierderile şi să vă ajute să nu mai pierdeţi timp încercând să resuscitaţi o relaţie moartă.

break_up_end_relationship

1. Te gândeşti adesea la viitor fără să o/îl incluzi şi pe ea/el

În cazul în care te surprinzi adesea visând la perioada în care erai singur/ă, la relaţiile din trecut sau te gândeşti că ai putea ieşi cu noi femei/bărbaţi toate aceste semne indică faptul că relaţia voastră este pe final.

2. Niciunul dintre voi nu poate lăsa trecutul în trecut

În cazul în care nu vreţi să uitaţi neînţelegerile din trecut şi de fiecare dată când aveţi o dispută le folosiţi pentru a vă răni reciproc este clar că nu veţi mai fi mult timp împreună. Dacă nu învăţaţi amândoi să iertaţi şi să uitaţi greşelile făcute în trecut este timpul să puneţi punct şi să o luaţi fiecare pe drumul său.

3. Nu mai comunicaţi unul cu celălalt

În zilele de început ale relaţiei, voi doi vorbeaţi despre absolut orice. Acum nici măcar nu-i mai trimiţi un sms, nu-i răspunzi la telefon şi ai început să ignori încercările ei de a te contacta.

4. Relaţiile sexuale s-au oprit

Iubita/iubitul  nu mai vrea să faceţi amor? Întotdeauna îţi spune că nu are dispoziţia necesară sau că este tot timpul obosit/ă? Dacă nici măcar nu-ţi mai aduci aminte când a avut loc ultima partidă de amor de obicei este un indiciu că pasiunea care exista între voi a dispărut demult.

5. Vă certaţi tot timpul

Sigur, este normal ca într-o relaţie să mai existe şi mici neînţelegeri, însă dacă vă certaţi tot timpul, indiferent de motiv şi disputa devine singura interacţiune pe care o aveţi este timpul să puneţi punct.

6. Lipsa efortului

În zilele de început făceaţi tot felul de gesturi romantice. Îţi plăcea să o surprinzi cu bileţele de dragoste, îi pregăteai cine romantice sau ieşeaţi la picnic doar voi doi. Acum, defectele sunt tot ce vezi la ea, nu te deranjezi ca măcar să o inviţi la o cină la restaurantul vostru preferat pentru a menţine pasiunea în cuplu, şi eşti fericit doar te afli singur în faţa televizorului.

7. Petreceţi mai mult timp cu prietenii decât împreună

Într-o relaţie este normal să petreceţi timp cu prietenii, însă dacă te vezi mai mult cu ei decât cu partenerul relaţia voastră este în pericol

8. Nu vă mai faceţi planuri de viitor

Dacă fiecare a început să folosească mai des „eu” în loc de „noi” şi nici unul dintre voi nu este dispus să vorbiţi despre planurile comune de viitor atunci finalul este mai aproape decât credeţi.

Sursa:sfatulparintilor.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page