Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 22, 2013 at 14:46

Seminarul Actori cheie ai economiei sociale si rolul lor in dezvoltarea Regiunii Sud Muntenia

by

620-lInstitutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile organizeaza joi, 25 aprilie, seminarul Actori cheie ai economiei sociale si rolul lor in dezvoltarea Regiunii Sud Muntenia, la Pitesti. Seminarul este gazduit de Biblioteca Judeteana “Dinicu Golescu” Arges (Str. Victoriei nr. 18).

Seminarul va oferi cadrul in care principalii actori interesati de acest domeniu vor putea interactiona si schimba opinii, vor identifica strategii de cooperare si vor dezbate propuneri de politici publice locale, regionale si nationale care sa favorizeze dezvoltarea economiei sociale in Regiunea Sud Muntenia.
Pentru detalii suplimentare va stau la dispoziţie Adrian Secal, coordonator IES (adrian.secal@fdsc.ro) si Iuliana Rada, asistent comunicare IES (iuliana.rada@fdsc.ro).
pentru detalii consultati file pdf : agenda_preliminara_seminar_regiunea_sud-muntenia

Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului ”Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti – Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.  Investeste in Oameni! 

IES

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page