Politica, Politici europene — aprilie 26, 2013 at 18:44

Şedinţa ordinară a Consiliului Director al BRCT

by

Şedinţa ordinară a Consiliului Director al BRCT1

Vineri, 26 aprilie, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Director al Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră pentru graniţa România – Bulgaria.

Şedinţa ordinară a Consiliului Director al BRCT2Domnul Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a participat la această reuniune în calitate de preşedinte al Consiliului Director al Biroului pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru graniţa România – Bulgaria.

Unul dintre subiectele discutate în cadrul acestei reuniuni a fost cel legat de înfiinţarea de filiale ale BRCT în toate judeţele din România riverane Dunării, inclusiv la Giurgiu şi Alexandria, care să asigure o strânsă colaborare cu autorităţile publice locale. În ceea ce priveşte teritoriul bulgar riveran Dunării, se va analiza posibilitatea înfiinţării unei astfel de filiale şi la Ruse.

De asemenea, domnul Liviu Muşat, în calitate de preşedinte al Consiliului Şedinţa ordinară a Consiliului Director al BRCTDirector al Biroului pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru graniţa România – Bulgaria, a vorbit despre dorinţa de implicare în pregătirea următoarei perioade de programare, 2014 – 2020, având în vedere rezultatele bune obţinute în actualul exerciţiu financiar şi experienţa profesională cumulată de peste 200 de ani a colegilor din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră pentru graniţa România – Bulgaria.

Mai multe detalii despre stadiul implementării Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007 – 2013 puteţi afla accesând site-ul dedicat programului,www.cbcromaniabulgaria.eu.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page