Comunicate de presă, Ultimile Știri — noiembrie 27, 2014 at 15:36

Ședința Colegiului Prefectural: Raport privind situaţia autorizaţiilor sanitare de funcţionare și măsurile de securitate la incendiu şi protecţie civilă ale unităţilor de învăţământ din judeţul Călăraşi

by

Joi, 27 noiembrie 2014, cu începere de la ora 10:00, prin Ordinul Prefectului a fost convocat Colegiul Prefectural în sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

prefecturaPe Ordinea de Zi au fost următoarele subiecte:

  1. Asigurarea măsurilor de securitate la incendiu şi protecţie civilă în unităţile de învăţământ de pe raza judeţului Călăraşi.
  2. Situaţia autorizaţiilor sanitare de funcţionare ale unităţilor de învăţământ eliberate pentru anul şcolar 2014 – 2015.

Şedinţa a fost prezidată de Prefectul judeţului Călăraşi, George IACOB, conform prevederilor art. 3 alin (2) din Regulamentul de  funcţionare a Colegiului Prefectural.   

Primul subiect al Ordinii de Zi a fost abordat de Iulian CÎMPEANU, căpitan în cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, care a prezentat un material informativ privind activitatea de prevenire a situaţiilor de urgenţă, desfăşurată în anul 2014 la unităţile de învăţământ, reglementată prin Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor şi O.M.E.N. nr. 3946/2001 pentru aprobarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor specifice unităţilor cu profil de învăţământ şi educaţie (a se vedea materialul anexat).

Cel de-al doilea subiect a fost abordat de Vali PETCU , inspector în cadrul D.S.P. Călăraşi, care a prezentat o informare privind situaţia autorizaţiilor sanitare de funcţionare ale unităţilor de învăţământ din judeţul Călăraşi eliberate pentru anul şcolar 2014 – 2015 (material anexat).

Cu acest prilej, Prefectul judeţului Călăraşi referindu-se la proximitatea sărbătoririi Sf. Andrei, duminică, 30 Noiembrie, a transmis „La Mulţi Ani” atât celor prezenţi cât şi membrilor familiilor si prietenilor acestora care poartă numele de Andrei, invitându-i totodată să facă totul pentru a onora, aşa cum se cuvine, sărbătorirea Zilei Naţionale a României, luni, 1 Decembrie.

Download (PDF, 263KB)

Download (PDF, 111KB)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page