Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 5, 2014 at 18:24

Secrete pentru a nu-ţi arăta kilogramele în plus

by

Kilogramele în plus nu trebuie să se traducă în haine plictisitoare, fără formă. Cu câteva strategii uşoare de stil și câteva ponturi  puteţi avea o primăvară frumoasă… vei învăța cum să îţi accentuezi atuurile naturale pe care le ai, cum poţi camufla acele zone cu probleme şi cum să pari mult mai subţire!…  Te vei simţi cu siguranţă mai sexy și mai sigură pe tine – indiferent că vei fi la birou sau vei petrece o noapte în oraș.

Costumul…

suit

Un costum te poate face să atăţi mai elegant,  dar numai dacă  jacheta este potrivită, nu mulată și pantalonii sunt drepţi. Un costum potrivit poate fi la fel de sexy precum o rochie.

Ascunde cu eleganţă

dress-slimmer-tunic-0304-fb

Camuflează talia cu un poncho sau un top tunică. Concepute pentru a fi purtate neglijent, acestea dau iluzia unei o talii mai mici. Moda anilor ’80 a revenit şi nu este un lucru deloc rău. Putem opta pentru rochii sau bluze ce ne lasă umerii dezgoliţi, făcându-ne să arătăm foarte sexy.

Ascunde cu eleganţă

Fetiţa cu o poşetă mare

Asigurați-vă că geanta pe care o purtaţi este suficient de mare. Una care este prea mică, te face să arăţi mai mare!

big purse

Duo dinamic

Cum să te îmbraci? Renunţă la rochie, cumpără separat fusta şi bluza. Vei obține o mai bună imagine atât în partea de sus cât și în cea de jos.

dress-slimmer-separates-0304-fb

Subliniază Atuurile pe care le ai

Subliniați atuurile de la mama natură. O lungime nu mai mult de genunchi , o fustă  dintr-o ţesătură structurată, care „cade bine” tip linie-A … îţi minimizează coapsele și arată un corp bine proporționat.

A-line-skirts

Distrage atenția cu Detalii

Distrage atenția cu detalii. Un decolteu interesant atrage ochiul departe de şolduri şi burtică. O astfel de ţinută poate fi la fel de sofisticate pe cât pare de jucăuşă. Îţi recomand o astfel de ţinută îndrăzneaţă!

statement

 

L.M.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page