Evenimente, Ultimile Știri — ianuarie 22, 2014 at 00:36

Secretara Primăriei Nana: Adrian Rădulescu a înregistrat terenul cumpărat de Ioana Băsescu

by

Consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu este cel care a înregistrat la Registrul agricol al Primăriei Nana terenul cumpărat de fiica şefului statului, Ioana Băsescu, a declarat secretara primăriei, Tudoriţa Nicolae, după audierea sa în Comisia parlamentară de anchetă Călăraşi.

COMISII REUNITE - PARLAMENT - AUDIERI

“El (Adrian Rădulescu – n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri”, a spus Tudoriţa Nicolae.

Întrebată dacă a fost contactată vreodată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, ea a răspuns: “Nu. Niciodată”.

Chestionată când a aflat că respectivul teren a fost cumpărat de Ioana Băsescu, secretara a spus că era normal să afle acest lucru, pentru că fiecare om care îşi cumpără o suprafaţă de teren vine la primărie să declare, la fel ca fiecare bun.

“Am aflat când a venit la primărie să îl declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu în momentul acela, când facem câte o situaţie. Avem de transmis ceva şi e firesc că trebuia să văd”, a menţionat Nicolae, care a adăugat că a aflat această informaţie atunci când tranzacţia era deja făcută.

Sursa:mediafax.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page