Dezvoltare durabilă, Dezvoltare rurală — octombrie 17, 2015 at 10:18

Se prelungește sesiunea de primire a proiectelor pentru infrastructura de irigații

by

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunță prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare prin Submăsura 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice, componenta infrastructura de irigații până la data de 18 decembrie 2015, ora 16.00. Termenul inițial pentru închiderea sesiunii era 30 octombrie 2015, ora 16.00.

agriculturaPrelungirea termenului de primire a cererilor de finanțare s-a decis ca urmare a numărului mare al solicitărilor primite în acest sens din partea potențialilor beneficiari precum și având în vedere motivația faptului că întocmirea proiectelor finanțate prin sM 4.3 este complexă și de durata, obținerea avizelor necesită un timp îndelungat.

Valoarea totală nerambursabilă a fondurilor disponibile pentru această sesiune este de 218 milioane euro. Totodată, precizăm că pragul de calitate lunar pentru proiectele care vor fi depuse în intervalul 1 noiembrie 2015  – 18 decembrie 2015 este de 20 puncte.

Toți cei interesați să obțină fonduri nerambursabile pentru proiecte în infrastructura de irigații din zonele rurale, prin intermediul Submăsurii 4.3 din PNDR 2020, pot consulta gratuit Ghidul Solicitantului pe pagina de internet a Agenției – www.afir.info.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page