Politica, Politica naţională — ianuarie 19, 2014 at 22:33

Se pregatesc dosare penale pentru unii membri ai Executivului?!

by

Surse politice fac referire la dosare penale in care s-ar dori implicarea premierului Victor Ponta si ministrului Dan Sova. Dosarul ar face referire la o serie de contracte semnate de cei doi demnitari în calitate de avocaţi cu societăţile energetice Rovinari şi Turceni.

dosare

Ministrul Dan Sova a declarat ca stie ca se “incearca ceva”, dar ca niciodata nici un fel de cotrol nu a gasit nimic ilegal. El a insistat ca un rol major in aceste controale si incercari de intocmire a unor penale l-a avut fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar.

“Victor Ponta nu are nici cea mai mică legătură. Încearcarea de asociere cu acest caz este hilară. Contracte cu Rovinari şi Turceni a avut numai societatea cu care eu am fost asociat la un anumit moment dat. Încă un lucru, contractele au fost semnate în perioada în care eu nu eram în politică. Au încercat şi nu au găsit niciodată nimic. Încearcă să încropească ceva din nu ştiu exact ce. A făcut Blejnar controale peste controale, presiuni, nu ştiu dacă există sau nu există vreo plângere, dar vă spun exact ce a spus şi Victor Ponta: “Să mă cheme, mă duc mâine, orice este de lămurit, lămurim”, a explicat Dan Şova la Antena 3.

Oficialul a explicat că este vorba, cel mai probabil, despre răzbunare.

“S-au făcut trei controale succesive, aici, la fosta mea firmă, de mai multe ori. Mai mult, vreau să transmit şi telespectatorilor şi lui Traian Băsescu: Dacă în cei şase ani de activitate politică a mea nimeni nu a putut să găsească nimic murdar împotriva mea, eu sunt mândru. Nu numai că s-au făcut controale, nu numai că există hotărâri judecătoreşti care atestă că nu s-a întâmplat nimic, dar de fiecare dată când cineva va sesiza ceva, eu voi fi acolo ca să demonstrez faptele”, a explicat Şova.

Sursa: pesurse.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page