Comunicate de presă, Ultimile Știri — noiembrie 14, 2014 at 22:53

Scrisoarea unui militant catre votantii liberali

by

1977121_10201693728145009_3506497077750498806_n

Dragi votanti liberali,

Va sunt recunoscatoare daca ati votat cu Klaus Iohannis.
Daca ati votat cu Tariceanu sau cu Melescanu, va inteleg, pentru ca si ei au fost liberali. Ei au ales sa mearga cu Victor Ponta si poate unii dintre voi ii veti urma.

Dragi alegatori liberali, foarte grav ar fi daca voi ati vota cu Victor Ponta. Un vot in minus pentru liberali inseamna doua voturi in plus pentru PSD. Daca prin votul vostru veti intari peste masura PSD-ul, nici Tariceanu nici Melescanu nu vor mai insemna nimic. Ponta nu-si va mai aminti de ei si de voi, electoratul lor, odata instalat la Cotroceni.

Lectia asta am invatat-o impreuna cu colegii mei liberali in USL. Ilie Sarbu numara in fiecare saptamana cati parlamentari mai lipsesc PSD-ului pentru a face singuri majoritate. Si cand au fost destui, ne-au impins frumos pe scari, apoi il intrebau pe Crin de ce se grabeste sa rupa USL-ul.

Nu faceti asta dragi alegatori, nu rariti randurile liberarilor chiar daca unii sunt mai de centru sau mai de stanga. Poate unii aveti frustrari sau suparari, dar cine nu are?
Daca va iesi Iohannis presedinte, noi liberalii ne vom uni din nou, pentru ca semanam. Sa fii liberal este un mod de viata, un mod de a fi demn, de a gandi independent, de a nu sta cu mana intinsa la stat, de a fi responsabil fata de tine si fata de societate.

Dragi alegatori ai liberalilor, va rog sa ramaneti liberali, votati-l pe Klaus Iohannis pentru ca liberalii sa fie o forta indiferent cum i-a impartit uneori soarta. Ma astept ca foarte curand marele pol politic de dreapta, noul Partid National Liberal, sa ne aduca din nou impreuna.

Cu drag, cu speranta si incredere in voi

Camelia Ghiveciu
un militant liberal din 1990

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page