Anunţuri, Ultimile Știri — decembrie 4, 2013 at 14:57

Scrisoare deschisă de la cetățeni…

by

descărcare

 

 

 

 

 

 

 

Circulă pe interenet și a fost adresată și direct o scrisoare deschisă a Doamnei Maria Ionescu despre un fapt care se petrece în Călărași.Reproducem acestă scrisoare și rugăm autoritățole și cei cărora este adresată să răspundă prin site-ul nostru sau prin orice altă publicație

Domnilor Lideri de partid, consiliul local,

Domnule primar

Domnilor viceprimari,

domnule secretar,

domnule arh. sef,

Dupa ce primarul Dragulin a mutat ghena de gunoi din fata penny market l-am apreciat mult. Apoi a amenajat un parculet cu copaci, pavele si gardulet viu. M-am gandit, bravo domnule primar. in sfarsit un gospodar la primaria Calarasi. Apoi a aparut un gard din sarma ce inconjoara acest parculet. Am gandit ca doreste sa separe mai bine parcarea magazinului cu parculetul. Acum se construieste o fundatie din beton. M-am gandit ca se construieste o fantana, o statuie ,etc. ceva frumos, asa ca m-am interest la prieteni din primaria si ce credeti ca am aflat?

Acolo se construieste o benzinarie sau cam asa ceva de un privat. Cum adica, primaria demoleaza ghena de gunoi pe banii primariei, multi bani banuiesc. Primaria amenajeaza pe banii primariei un parculet pe banii primariei, multi bani banuiesc. Primaria cheltuieste foarte multi bani sa amenajeze un parc frumos si acum primarul Dragulin fara sa-i pese ca este vorba de banul public pe care il arunca pe fereastra, demoleaza acest parculet, la intelegere cu o societate privata (banuiesc ca este vorba de spaga multa pe care a luat-o). Unul din functionarii din primarie a spus ca consiliul local a fost dezinformat de primarul Dragulin deoarece exista un certificat de urbanism care interzice construirea unei benzinarii pe locul acestui parculet. Daca exista, sigur secretarul, arhitectul sef al orasului stie de acest certificat sau cei doi viceprimari. Stimati consilieri opriti aceasta marsevie a primarului Dragulin, se pare un om mai marsav decat Dragu. M-am inselat amarnic. Aici miroase a spaga mare, deturnare de fonduri, cheltuirea banului public pentru un interes privat. Voi solicita presei locale si centrale sa verifice acest lucru, ICJ, Consiliului judeteran si voi face si o plangere catre organele statului de control sa verifice cum s-au cheltuit banii primariei in interesul unei entitati private.

Exista autorizatie de constructie? exista acordul  locuitoriilor blocurilor vecine? au fost informati? exista certificate de urbanism?

Voi solicita arganelor statului sa aplice legea pentru primar si ceilalti ce fac aceste magarii.

Stimati consilieri locali, opriti la timp aceasta golanie a primarului Dragulin, nu fraternizati cu dansul la golanii.

Ionescu Maria
Ionescu.maria0072@yahoo.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page