Dezvoltare personală — august 1, 2016 at 13:43

„Școală pentru toți”

by

dezbatere

Asociația „Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă” în parteneriat cu Asociația HARISME, vă invită la o nouă consultare publică pe call-urile de proiecteși „Profesori motivați în școli defavorizate”. Dezbaterea va avea loc joi, 4 august, începând cu ora 14:00, locul de desfășurare urmând să fie confirmat persoanlor înscrise.

Programul de educație „Școală pentru toți” are o alocare 193,2 milioane de euro din POCU și susține măsurile anti-sărăcie lansate de Guvernul României în luna februarie 2016 pentru diminuarea abandonului școlar. Aplicanții eligibili pentru acest program sunt: organizațiile nonguvernamentale, autoritățile publice, instituțiile de cult și alte entități interesate să trimită copiii la școală.

În cursul lunii august va fi lansat apelul de proiecte „Profesori motivați în școli defavorizate” având o alocare de 25 de milioane de europentru stimularea cadrelor didactice care care lucrează cu copii aflați în situații speciale. Apelul este adresat școlilor din medii defavorizate, organizațiilor neguvernamentale, autorităților publice locale, furnizorilor de servicii de consiliere școlară.

Dezbaterea urmărește încurajarea dialogului între stakeholderi, autorități, administratorii de scheme și beneficiarii finali în vederea realizării unui punct de vedere comun asupra ghidului, cu observații pornind de la experiența fiecărui participant.

Alături de dumneavoastră vor participa oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene, beneficiari ai proiectelor POSDRU, parteneri sociali, organizații nonguvernamentale și experți din cadrul proiectelor.

Toți cei interesați să se alăture acestei inițiative și să participe la dezbatere, sunt invitați să se înscrie trimițând un e-mail pe adresa asociatia.harisme2005@gmail.com sau completând formularul de înscriere.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page