Cultură şi Educaţie, Educaţie — mai 29, 2013 at 18:11

SCOALA GIMNAZIALA NR.1 CASCIOARELE

by

In fiecare an ,in perioada sarbatorilor de Pasti , Protoieria Oltenita, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi si Primaria Municipiului Oltenita, organizeaza   spectacolul –concurs ,,LUMINA DIN LUMINA INVIERII’’.

Picture 016

Anul acesta s-a desfasurat in data de 12 mai 2013, (Duminica Tomei) editia a IXa

La acest concurs au participat un numar de sase  scoli. Printre acestea s-a numarat si Scoala Gimnaziala nr.1 Cascioarele ,care a incantat juriul cu programul prezentat .

Sub directa indrumare a doamnei director,profesor Popa Alexandra si coordonat de doamnele invatatoare Cucuta Magda si Chirita Maria, programul prezentat de elevi a cuprins:

– ,,O, OM ’’- recital de cantec si poezie pascala

-,,ISUSE CARE-MI PORTI POVARA’’

-,,INVIEREA ‘’- dramatizare .

DSCN4309

Cu bucurie , afirmam ca munca elevilor nostri a fost rasplatita prin obtinerea de premii si diplome care fac cinste scolii:

Premiul de Excelenta – sectiunea poezie, a fost obtinut de eleva   Popa Daniela.   Va facem cunoscut ca eleva Popa Daniela,clasa a VI-a,va reprezenta scoala noastra  in data de 20 -21 mai 2013 la concursul ,,BUCURIA DE A FI CRESTIN ‘’, ce se va desfasura la Patriarhia Romana. Eleva noastra a fost apreciata cu Premiul I  la Etapa Eparhiala a acestui concurs , desfasurat in data de 8 mai 2013 la Slobozia.

Premiul Special –sectiunea ,,Poezie’’

Premiul I – sectiunea ,,Scenete’’

Premiul Special – sectiunea ,,Cantece’’.

 -3 Premii I –expozitia de ,,icoane’’ si ,,oua incondeiate’’

DSCN4306

Toate aceste rezultate fac ca munca si stradania elevilor, dar  si a cadrelor didactice implicate, sa ne dea curaj, ambitie, putere sa obtinem in continuare rezultate la acest nivel, pentru ca scoala noastra sa nu ramana o scoala necunoscuta .

Elevii care au adus mandrie si rezultate scolii noastre sunt:

Bortea Alexandra , Moraru Denisa , Cringasu Elisa ,
Vlaciu Bianca, Nastase Madalina, Vlaciu Raluca ,
Simion Loredana, Eremia Iuliana , Pandele Silvia ,
Cazanaru Denisa , Ghezea Bianca , Ghezea Ana ,
Dospina Adina , Popa Daniela ,Arsene Georgiana ,
Madin Gabriela , Pana Stefania .

De asemenea ,un merit deosebit in pregatirea elevilor l-au avut doamnele invatatoare Cucuta Magda si Chirita Maria indrumate de doamna director Popa Alexandra.

Multumim organizatorilor concursului , Prea Cucernicului Parinte Protopop Doctor Marian Necula, conducerii ISJ Calarasi, de asemenea Primariei Municipiului Oltenita reprezentata de primar, Petre Tone, gazda concursului.

Director ,
Prof. Popa Alexandra

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page