Comunicate de presă — noiembrie 29, 2016 at 11:10

Șase pompieri au fost înaintați în grad înainte de termen și alți trei colegi pompieri salvatori au ieșit la pensie în aplauzele colegilor

by

În ziua de 29 noiembrie 2016, într-o atmosferă încărcată de emoție, în Clubul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, pompierii călărășeni au fost alături de șase dintre colegii lor care s-au bucurat de privilegiul de a fi înaintați în gradul următor îniante de termen, de Ziua Națională a României, doi ofițeri și patru subofițeri.

1-p Militarii care s-au evidențiat în activitatea profesională, obținând rezultate bune și foarte bune, au primit noile grade militare de la (Î) inspectorul șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași – colonel Diaconu Lucian, care i-a felicitat și le-a dorit mult succes în activitatea profesională.

2-p   Și cu același prilej, al Zilei Naționale a României, pompierii călărășeni s-au despărțit de trei dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag cu cinste, pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

3-p Colonelul Diaconu Lucian (Î) Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași i-a felicitat pe cei trei pompieri, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității noastre, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

4-pLocotenent-colonel Păduraru Adrian – (Î) Prim adjunct al Inspectorului șef a dorit, la rându-i,  să le adereseze câteva cuvinte colegilor săi și le-a urat să se bucure de o pensie lungă și de multă sănătate.

Și noi colegii din cadrul I.S.U. Călărași le dorim celor mai tineri pensionari ai noștrii,  să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi

Plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page