Horoscop, Lifestyle — iunie 13, 2016 at 13:37

Sărutul femeilor în funcție de zodie

by

Specialistii in astrologie au gasit cateva elemente comune, specifice fiecarei zodii in parte, la capitolul sarut. Iata cum saruta femeile in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut.

sarut-4Semne de foc

Daca esti in cautarea pasiunii, semnele de foc sunt cele mai indicate. Berbecul, Leul si Sagetatorii sunt amatori de pasiune usor agresiva si le plac saruturile scurte si fierbinti.

Femeia Berbec: Saruturile ei sunt pasionale si rapide, carnale.

Femeia Leu: Saruturile ei sunt salbatice si te poti astepta si la cateva muscaturi.

Femeia Sagetator: Saruturile ei sunt surprinzatoare, in momente cand te astepti mai putin, dar cu siguranta iti vei dori mai mult.

Semne de pamant

Vrei mai multa senzualitate? Atunci indreapta-ti atentia spre zodiile de pamant: Taur, Fecioara sau Capricorn. Saruturile vor fi mai lungi, adanci si va trece mult timp pana vei reveni cu picioarele pe pamant.

Femeia Taur: Saruturile ei te lasa fara aer de-a dreptul. Ai grija sa respiri adanc inainte pentru ca sigur va dura mult.

Femeia Fecioara: Saruturile ei sunt senzuale, fine, dragastoase.

Femeia Capricorn: Saruturile ei sunt un adevarat medicament contra depresiei, pline de pasiune incat vei uita de toate grijile.

Semne de aer

Daca esti in cautarea excitatiei… intelectuale, in care totul se intampla in cap dupa un scenariu bine prestabilit, zodiile potrivite sunt Gemeni, Balanta si Varsator.

Femeia Gemeni: Saruturile ei sunt dragastoase si va zambi de fiecare data. Ca sa ajungi s-o saruti, insa, iti trebuie un adevarat ritual. Trebuie sa vorbesti mult ca sa o cuceresti

Femeia Balanta: Saruturile ei sunt “aromate” fiindca este obsedata de ideea unei respiratii proaspete si este tot timpul pregatita.

Femeia Varsator: Saruturile ei sunt “umede” si ii place la nebunie sa te priveasca in timp ce te saruta. Nu te mira daca nu inchide ochii in timpul sarutului.

Semne de apa

Ai auzit cu siguranta expresia “Apele linistite sunt adanci”. Cam asa se intampla si cu femeile nascute in zodii de apa. La suprafata par “timide”, dar in adancuri zace o pasiune nebanuita.

Femeia Rac: Saruturile ei sunt calde, dragastoase si n-ai mai vrea sa se termine.

Femeia Scorpion: Saruturile ei sunt relativ scurte pentru ca este deja “aprinsa” pentru urmatoarea etapa.

Femeia Pesti: Saruturile ei sunt pasionale, de durata. Ii vei putea vedea ochii scanteind de placere.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page