Comunicate de presă, Educaţie — aprilie 4, 2013 at 16:03

Săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

by

Amza eufrosinaSăptămâna 1-5 aprilie 2013 a fost dedicată activităţilor educative extracuriculare şi extraşcolare în cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”
Scopul acestui program : implicarea tuturor copiilor preşcolari/elevilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, altele decât cele prezentate in curriculum naţional/la decizia şcolii.
O săptămână relaxantă şi pentru elevi şi pentru profesori, o săptămână fără catalog, în care aufost dezvoltate şi extinse competenţe aflate în stare latentă.
În programul “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, elaborat şi organizat de fiecare unitate de învăţământ, au fost cuprinşi toţi copii/elevii şi toate cadrele didactice care nu participă la etapa naţională a olimpiadelor şi concursurilor şcolare.
Tipuri de activităţi care s-au desfățurat:
–          Activităţi culturale;
–          Activităţi sportive;
–          Activităţi de educaţie ecologică;
–          Ateliere de teatru, dans, muzică, arte plastice;
–          Competiţii organizate la nivelul şcolii ;
–          Activităţi de voluntariat;
–          Vizite de studii;
–          Schimburi de experinţă;
–          Parteneriate educaţionale;
–          Mese rotunde, dezbateri.
Unităţile de învăţământ au fost încurajate să îşi promoveze cele mai bune activităţi prin metode variate, care să asigure informarea publicului şi implicarea unui procent mare de membri ai comunităţii, în evaluarea şi stabilirea celor mai valoroase acţiuni.
Cele mai valoroase activităţi au fost premiate.

Amza Eufrosina

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page