Editoriale, People-Passion-Performance — decembrie 17, 2017 at 17:35

Sânziana Dumitrescu: Pentru zilele îndrăznețe din viața ta îți doresc să fii ALTFEL!

by

Tema” People-Passion-Performance” urmărește  evidențierea, încurajarea, promovarea, recompensarea și oferirea respectului binemeritat, tuturor celor care au depus eforturi pentru a atinge performanţa, pentru a obține excelența, indiferent de vârstă sau domeniul de activitate.

Sânziana Ileana Dumitrescu face parte din categoria oamenilor cu suflet frumos, care au au oferit suportul moral dar și material în vederea susţinerii şi încurajării performanţei şcolare, unul dintre cei mai relevanți indicatori ai unui învăţământ de calitate. Investiţia în educaţie, performanţă şi succes trebuie să rămână o prioritate constantă pentru noi toți.

Sânziana Dumitrescu a pornit în această călătorie colorată plecând de la marea ei dragoste: pictura și creația vestimentară. A început prin personalizarea propriilor haine cu pictură manuală, pentru că își dorea altceva, pentru că avea stilul său, altul decât standardul existent în jur.

”Am vrut să aduc la viață prin culoare pânza folosită pentru hainele care ne îmbraca sufletele. Pun toată  pasiunea mea pentru pictură în fiecare piesă, cu dorința de a deveni exclusivistă și unică, așa cum este și sufletul nostru dealtfel”, spune artista și femeia întreprinzător, Sânziana Dumitrescu.

Și-a dorit  să aduca o interpretare contemporană a motivelor florale etno, prin pictura manuală… ce poate fi mai minunat decât să ducem oriunde în lume, cu dor, cu drag, în murmur de doină, motivele nostre tradiționale? O parte din picturile sale sunt inspirate din motive tradiționale românești, din zonele Moldova, Maramureș, Dobrogea, iar unele din conțin și broderie manuală… iar pe acestea din urmă le-a încapsulat în colecția ”Sipetul cu picturi”.

De asemenea, prin colecția pentru primăvara 2018, denumită ‘’Something Else’’, vrea sa combine stilul retro cu cel avangardist, pentru femeia puternică și romantică.

Se simte inspirată de tot ceea ce îi conferă o stare de bine, o vibrație armonioasă, fie că este vorba de natură, plante,soare, culorile pe care le regăsim în orice formă, texturile materialelor, cărtile, călătoriile, etc.

Face totul singură… de la haine până la pictură, de la idee până la produsul final, desen, descrieri, contact cu clienții, oficiul poștal … toate! Și, de fiecare dată când trimite piesele pictate bucuria îi inundă sufletul, știind că un alt suflet îi va aprecia munca… și că a creat o punte invizibilă care leagă oamenii prin sentimentele exprimate prin  pictură.

Îți Mulțumim că ești alături de noi în susținerea și încurajarea performanței și excelenței!

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page