Editoriale, People-Passion-Performance — aprilie 18, 2013 at 12:36

SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE LA ORICE VÂRSTĂ

by

Minunata poveste a Ralucăi , femeia care ne-a demonstrat că nimic nu este imposibil atâta timp cât ai ambiții

SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE LA ORICE VÂRSTĂ1Raluca Ioana Anghelache  este un minunat instructor de aerobic,step, Tae Bo si Thai Combat , al cărei corp de invidiat  ascunde multă muncă, devotament și voință. În spatele chipului întotdeauna vesel și a firii foarte energice,  se ascunde o femeie care a învins lupta cu kilogramele.  O luptă ce nu a fost deloc ușoară, deoarece după nașterea gemenelor sale , a urmat o perioadă foarte grea, ajungând să depășească 100 de kilograme.   Privindu-se în oglindă , privind hainele de odinioară  a realizat că , deși are o familie extraordiniară, ea nu era fericita în pielea ei.  Acesta a fost momentul în care a hotarat că trebuie să scape de kilogramele in plus deoarece și sănătatea ei devenise destul de deteriorată. Deși avea o istorie sportivă, încă nu se putea pune problema de mers la sala, deoarece, ca oricare mamă nu iși putea lăsa  gemenele singure nici o clipa,  aveau nevoie de toată atenția ei. Însă, nu a fost un motiv să renunțe… a început să facă sport acasă și să țină o dietă foarte strictă. Știa că are nevoie de multă ambiție, însă nu era un impediment pentru a-și duce visul la bun sfârșit. De fiecare dată, când se urca pe cântar, și vedea că a pierdut din kilograme, devenea din ce în ce mai dornică de perfecțiune.  După mult efort, a ajuns ca de la 107 de kilograme să cântărească 53 de kilograme. Ambiția ei  nu s-a oprit aici, dorind să se autodepășească, a avut curajul să urmeze cursuri de specialitate devenind astfel instructor  de aerobic, step, Tae Bo si Thai Combat.

Acum,după ce și-a îndeplinit cel mai mare vis al ei,  încearcă să ajute femeile care trec prin aceeași perioadă prin care a trecut și ea, încurajându-le prin propriul exemplu și prin disciplinele sportive pe care le predă  .

“Visurile noastre devin adevarate daca avem curajul de a le urma.”    Walt Disney

SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE LA ORICE VÂRSTĂ2Această poveste, a unui om ce nu a renunțat, ce a luptat pentru ca visul să-i devină realitate , trebuie să fie un model pentru noi toți. Nu contează care este visul nostru, nu contează cât de greu de realizat este… contează cât de mult ne dorim, câte sacrificii suntem dispuși să facem pentru ca într-un final, visul nostru să devină realitate. Pentru că, așa cum ne-a demonstrat și Raluca, pentru a obține cheia către succes este nevoie de muncă, ambiție și devotament!

Dana Tinca

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page