Comunicate de presă, Ultimile Știri — aprilie 10, 2015 at 21:01

”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”

by

646x404

COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA – Filiala Calarasi reprezentata de psiholog  Clara Constantin in calitate de Presedinte, in colaborare cu Serviciul de Politie Rutiera Calarasi  reprezentat de Comisar -Sef Politie Costache Ionel au avut in curs de desfasurare  in saptamana 06.04.2015 -10.04.2015”, actiuni educative la Scolile Generale NR. 5, NR. 6 si NR. 7, din judetul Calarasi prin proiectul ”Sa stii  mai multe, sa fii mai bun!”, in cadrul campaniei ,,ALEGE VIATA” -Proiect de combatere a accidentelor rutiere.

Proiectul a fost coordonat de catre  psiholog Mariana Oprea, in colaborare cu  Comisar Sef Naghin Daniel si Inspector de Politie Buzatu Valentin si a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere, in care elevii in calitate de pietoni sunt informati cu  privire la cunoasterea corecta a regulillor de circulatie  si constientizarea efectelor nedorite ale unor astfel de evenimente .

Prin aceste actiuni s-a urmarit schimbarea comportamentului elevilor, dezvoltarea responsabilitatii acestora si cresterea  nivelului de siguranta in comunitate.

Elevilor participanti le-au fost acordate diplome de participare,  orare cu continut informativ si mici atentii de ,,iepuras” cu sprijinul urmatoarelor firme SC Revesort Logistics SRL, SC Vila Invest SRL si SC Pam Profile SRL, care au dorit sa aduca un zambet copiilor in Saptamana Luminata.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page