Anunţuri, Ultimile Știri — aprilie 2, 2014 at 09:00

I.S.U. Călăraşi recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile M.A.I., arma Pompieri

by

I.S.U. Călăraşi recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile M.A.I., arma Pompieri. Tinerii au ocazia să afle cum pot deveni pompieri profesionişti.

recrutari isuInspectoratul  pentru  Situaţii  de  Urgenţă “Barbu Ştirbei”  al  judeţului  Călăraşi  recrutează în această perioadă candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru arma Pompieri – sesiunea 2014.

În acest sens, vor fi scoase la concurs 161 de locuri, după cum urmează :

– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri – 35 de locuri bărbaţi (dintre care un loc pentru romi);

– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Poliţie – Drept: 1 loc pentru I.G.S.U.

– Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”- Boldeşti, judeţul Prahova: 125 de locuri bărbaţi (dintre care 2 locuri pentru romi).

De asemenea, pentru concursul de admitere la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară Bucureşti şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti, instituţii de învăţământ al Ministerului Apărării, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, vor fi scoase la concurs 26 de locuri, după cum urmează:

–  Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – Sibiu un număr de 8 locuri,  finanţe-contabilitate”;

–  Academia Tehnică Militară – Bucureşti un număr de 11 locuri, astfel: 4 locuri la specialitatea „transmisiuni”; 2 locuri la specialitatea „calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională”; 3 locuri la specialitatea „inginerie genistică”.2 locuri la specialitatea „inginerie autovehiculelor.

–  Şcoala Militară de  Maiştri  Militari  şi  Subofiţeri  a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti: Tehnică de comunicaţii = 4 I.G.S.U.; Construcţii = 3 I.G.S.U.;

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi bărbaţi, cu excepţia locurilor prevăzute pentru Facultatea de Poliţie – Drept şi pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale unde pot candida şi femei

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane de la reşedinţa unităţii din municipiul Călăraşi, strada Bucureşti, nr. 344 sau la telefoanele :  311.818 ;  314.692  sau accesând  www.isucalarasi.ro.

În această perioadă cadrele Biroului Resurse Umane se deplasează la unităţile de învăţământ din judeţ pentru a face cunoscută modalitatea de accedere în instituţiile Ministerului Afacerilor Interne.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plt. maj. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.