Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — ianuarie 22, 2017 at 17:19

s.e.x.u.l devine mai bun pe măsură ce îl practicăm mai des.

by
Contrar credinţei populare, f.e.m.e.i.l.e nu ar ajunge să se simtă împlinite s.e.x.u.a.l la vârsta de 35 de ani. Un sondaj recent indică o altă vârstă la care reprezentantele s.e.x.u.l.u.i frumos se bucură de cea mai intensă perioadă a vieţii din punct de vedere s.e.x.u.a.l.
Studiul comandat de firma producătoare de jucării şi accesorii e.r.o.t.i.c.e L.oveH.oney din SUA a inclus 1.000 de a.d.u.l.ţ.i, .f.e.m.e.i şi b.ă.r.b.a.ţ.i, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani. Aceştia au fost rugaţi să răspundă la o serie de întrebări, printre care vârsta la care şi-au pierdut v.i.r.g.i.n.i.t.a.t.e.a, vârsta la care au făcut cel mai mult s.e.x şi perioada din viaţă în care au avut parte de cele mai satisfăcăt0are partide de s.e.x.
Concluziile au fost surprinzătoare.
Astfel, cele mai multe f.e.m.e.i au mărturisit că şi-au pierdut v.i.r.g.i.n.i.t.a.t.e.a la 16 ani, în timp ce bărbaţii la 17 ani. De asemenea, perioada din viaţă în care respondenţii au considerat că au avut parte de cele mai bune partide de s.e.x nu a coincis cu cea în care au făcut şi cel mai mult s.e.x.
F.e.m.e.i.l.e au indicat vârsta de 26 de ani ca fiind cea la care au simţit că sunt suficient de e.x.p.e.r.i.m.e.n.t.a.t.e şi mature ca să ştie ce-şi doresc în p.a.t pentru a se simţi s.a.t.i.s.f.ă.c.u.t.e, în timp ce bărbaţii au parte de acelaşi lucru la 32 de ani. Terapeutul s.e.x.u.a.l Tracey Cox subliniază că

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page