Politica, Politici europene — martie 1, 2014 at 21:15

Rusia a declarat război Ucrainei; Ce trebuie să facă Moldova

by

Rusia câteva minute în urmă a declarat în mod oficial război Ucrainei.Din unele surse de informații foarte credibile exacte din Rusia, am reținut că există un plan bine elaborat de Rusia pentru a acapara o parte a Ucrainei și Transnistria.

start_1164948

Acum aceste informații au devenit absolut exacte, reieșind din evenimentele de astăzi.

Am avertizat mai înainte despre un așa scenariu. În publicația anterioară am menționat că Rusia, sub pretextul de ași apărea conaționalii lor, va năvăli asupra Ucrainei în mod barbar și agresiv.

Astăzi, în aceste clipe Rusia devine Germania din anii 1936 ai secolului trecut.

Deci să așteptăm că în următoarele ore avioanele rusești vor începe bombardamentul localităților ucrainene și se va organiza agresiunea militară împotriva Ucrainei.

În așa fel, se va începe războiul de ocupație a țărilor din fosta URSS, ca urmare acestea să fie anexate în componența Rusiei împotriva voinței acestor țări.

Dacă Ucraina va ceda în fața agresorilor rusești, atunci indubitabil se poate afirma că Moldova va fi ocupată de Rusia din nou.

În aceste clipe Parlamentul Republicii Moldovei este obligat in regim de urgență să se convoace și să adopte o declarație în legătură cu agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei.

Parlamentul Moldovei trebuie să facă apel la țările UE, SUA și alte țări ca să fie luată sub protecție.

Nu exclud ca Rusia să facă trimitere la rolul ei de ași apăra oamenii ruși din Moldova și în așa fel să motiveze intervenția militară asupra statului Moldova. Acest pretext Rusia îl pune în fața faptelor.

Una din soluții poate fi declarația adoptată de Parlamentul Republicii Moldova. Să nu stea și să privească cum Ucraina astăzi este supusă umilirii de către Rusia.

Deoarece Moldova este extrem de vulnerabilă în fața Rusiei, Parlamentul trebuie să orienteze Declarația în așa fel, ca orice tentativă de agresiune militară asupra ei, să se soldeze cu zero.

Ucraina însă este o țară mare, cu forțe militare puternice și numeroase.

Conducerea Ucrainei ar trebui să ridice forțele lor armate sub alertă maximă.

În aceste condiții ei trebuie să avertizeze Rusia că ei se vor apăra și vor opune rezistență.

Imediat forțele ucrainene trebuie aduse în condiții de război, toate aviația și tehnica militară mobilă să fie trimisă la posibilele locuri de intervenție militară a Rusiei, flota maritimă trebuie să asigure mobilitate totală pentru a asigura hotarele maritime.

În aceste clipe când Ucraina trăiește cele mai grele clipe din toată istoria sa, Uniunea Europeană ar trebuie să se alerteze și să decidă foarte exact orice acțiuni față de Rusia.

După Ucraina poate urma Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Moldova, Belarus, după care țările baltice și fostele țări socialiste.

Dacă Europa va tăcea atunci armatele rusești pot ajunge din nou până la Berlin, dar poate și până la Londra.

Moldova trebuie să fie luată sub protecția NATO.

sursa: costandachi.eu foto: Reuters

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page