Mâncare şi Băutură — februarie 1, 2014 at 13:05

RULADA CU SPANAC

by

Ingrediente

450 gr spanac congelat, 150 ml lapte, 200 gr cascaval, 100 gr crema de branza cu smantana, sare, piper, 2 oua, 9-10 felii de sunculita taranesca.

rulada cu spanac

Preparare

Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurg bine,apoi se pune in laptele fierbinte si se fierbe cca 15-20 min la foc mic. Dupa fierbere se lasa la racit intr-o sita. Cand este complet rece se pune intr-un bol, adaugam sare, piper si ouale. Se amesteca bine , se intindem compozitia pe o foaie de copt intr-o tava apoi adaugam cascavalul ras. Introducem tava in cuptorul incalzit pana ce cascavalul se topeste fara a se rumeni. Se lasa la rece , se unge toata suprafata cu crema de branza apoi adaugam feliile de sunculita. Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, apoi se imbraca in folie alimentara. Se introduce la rece pentru cca 4 ore. Se taie felii si se pune pe platou spre servire.

Pofta Buna!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page