Mâncare şi Băutură — iunie 14, 2014 at 17:39

Ruladă cu somon afumat

by

Poate că atunci când zici ruladă te duce cu gândul la un preparat complicat care necesită multă răbdare, timp, coacere. Dar nu mereu este așa cum pare. Această ruladă nu are nevoie de coacere și se prepară în numai cinci minute. Vei obține un aperitiv cu o prezentare frumoasă și deosebit de savuos.

rulada de somonIngrediente:

  • somon afumat
  • cremă de brânză Philadelphia
  • lipii de cartofi (sau normale) sau chiar clatite
  • salată
  • ceapă roșie, tăiată julien
  • mărar (opțional)
  • coajă rasă de lămâie
  • piper negru

Preparare:

Așează o lipia pe o suprafață plană. Repartizează uniform un strat subțire de Philadelphia, puțin piper, un strat de salată, un strat de somon afumat, puțin mărar, ceapă roșie și coajă rasă de lămâie. Rulează cu grijă să nu se rupă lipia, apoi taie rondele.

Poftă Bună!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page