Editoriale — martie 29, 2017 at 20:50

Roxana Pațurcă și Ciprian Pandea nu au  o politică,o viziune și un proiect pentru Spitalul Județean de Urgență Călărași

by

multă lume și -a pus speranța în voi! în tinerețea ,cinstea și promisiunile voastre….

Pațurcă-și-Pandea-interesați-de-soarta-spitalului-700x424

Naivitate și diletantism dacă nu ipocrizie și perversitate sună periplul  demagogic,găunos și superficial al tinerei și frumoasei senatoare PSD, Roxana Pațurcă.

PSD Călărași trebuie să aibă o politică, o viziune și un proiect în ceea ce înseamnă Spitalul Județean de Urgență Călărași și nu diletantismul,amatorismul,iprovizația și provizoratul  lui Vasile Iliuță…dacă nu și ei fac parte din acest ”proiect Iliuță”

Roxanna-1

Invitarea și vizita ministrului sănătății la Călărași este  de  salutat, dacă nu s-ar fi transformat într o acțiune de acoperire și de  legitimare a blatului județean dintre gruparea Iliuță  din PNL   și gruparea Pațurcă Pandea din PSD, de către  chiar ministrul PSD al sănătății Florian Bodoc.

Nu ministrul sănătății rezolvă problema și nici nu este în responsabilitatea lui. În schimb putea iniția un control serios  al activităților din spitalul județean Călărași , o evaluare și un  plan de măsuri ca bază pentru contractul de management, al viitoarei echipe  manageriale, căci spitalul are nevoie de o echipă de manageri nu de un singur om.

PSD ca partid de guvernământ are mijloacele și resursele necesare  pentru  a pune în mișcare pârghiile legale și instituționale în locul diletantismului,amtorismului,iprovizației și provizoratului lui Vasile Iliuță și Emil Mușat .

vizita-ministru-1-1440x564_c

 

Ciprian Pandea  președintele PSD stă pitit. Roxana Pațurcă îi tot dă la sfârșit de săptămână când are timp să dea prin Călărași cu declarații și comunicate demagogice și inutile. Neputință!!!Neștiință!!!

A trecut aproape o lună de la vizita ministrului sănătății la spitalul din Călărași și spitalul s-a adâncit în agonie. Nici un politician nu tratează responsabil și serios grava alunecare  a Spitalului Județean de Urgență Călărași într-o situație dezastruoasă ,fără ieșire.

Actuala conducere,provizorie ,interimară și incapabilă formată din Andrei Comșa și Adela Năsturică nici măcar nu mai dau din coadă mediatic, cum făceau predecesorii. Medicii ,personalul medical și cel funcțional vorbesc neoficial și cu îngrijorare despre acestă situație…

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page