Editoriale — aprilie 30, 2014 at 14:52

Romanii vor intoarce armele primite, contra jmekerilor

by

042814_2027_romaniivori1Mobilizarea generala a rezervistilor este sfarsitul clasei politice!

Un cititor mi-a scris: sa ne dea noua arme, ca apoi stim noi ce sa facem cu ele…

Si nu e singurul! Intrebati din cartierul Militari din Bucuresti, pana cel mai amarat sat din Suceava: fura politicienii, maica? Ii iubesti? Si o sa primiti fix acelasi raspuns: mama lor de javre!

98% dintre romani urasc clasa politica. 98% dintre romani o considera corupta. Nici macar aia care il aplauda pe Ponta acum, n-or sa-i ia apararea la o adica. Nu mai conteaza PNL…PSD…PDL…PNT…USL…aiureli! Toti sunt egal de vinovati. Toti au fost la putere, de cel putin doua ori. Toti sunt o apa si-un pamant.

Romanii or fi ei de stanga si de dreapta…bugetari si privati…lenesi si harnici…dar cand e vorba de politruci, tot poporul simte fix acelasi lucru: URA.

Iar ura, plus un AKM incarcat, da intotdeauna acelasi rezultat.

Toti se dau mari iubitori de tara!

Si javrele din partide, care si-au umplut buzunarele, vanzand tot ce se putea vinde din Romania.

Dar si SRI-ul, marele serviciu secret, a carui principala activitate, 25 de ani, a fost sa le sufle in ceafa politicienilor la fiecare privatizare – si sa sara la interval cu “dosarul si santajul”, daca vreunul uita cumva…tabla impartirii…

Da, ma baieti, ati iubit tara la greu! ati iubit-o in grup, fara sa-i mai cereti voie. Ati iubit-o si pe la spate, si prin fata, si prin gura, si prin ureche. Ati iubit-o asa de tare, ca a ajuns o zdreanta.

Politrucii sunt mai periculosi ca rusii!

Macar rusii te ataca din fata. Comunistii romani te ataca pe la spate, in timp ce iti versi sangele pentru tara ta. Tu lupti, iar ei iti jefuiesc casa si familia.

Si de fapt, majoritatea politrucilor si securistilor romani sunt deja agenti rusi. Recrutati de KGB, de ani de zile! Pai cat de prost sa fii, sa-i lasi sa traiasca? Orice soldat stie ca, daca ai un inamic in fata si un tradator in spate, il impusti rapid pe tradator (fara nici o judecata!), ca sa nu te injunghie pe neasteptate.

Lichidarea “jmekerilor” care si-au batut joc de Romania, nu mai este o problema de razbunare. Ci una de bun simt.

Asa ca primele gloante ale romanilor nu vor fi pentru mafiotii rusi: ci pentru mafiotii lor de acasa.

capitalismpepaine

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page