Evenimente, Ultimile Știri — martie 23, 2014 at 20:48

ROMÂNII IŞI AŞTEAPTĂ FRAŢII ACASĂ!

by

150281_217014815102435_793054069_nde Nicoleta Archiudean

Există lucruri care transcend istoria scrisă, care sunt mai presus de tratate, de documente, de conjuncturi… Exista SIMŢIRE!”

BASARABIA SIMTE SI GÂNDEŞTE ROMÂNEŞTE!

Se poate contesta un document, dar niciodată nu se va putea nega o SIMŢIRE. Este impotriva firii umane să-ţi negi părinţii si fraţii.

ROMÂNII IŞI AŞTEAPTĂ FRAŢII ACASĂ!

Grupul călărășenilor care vor:Să aducem Basarabia acasă!se mărește în fiecare zi

Azi o nouă personalitate a semnat pentru Basarabia și s-a alăturat grupului:

Nicoleta Archiudean

NICOLETA  ARCHIUDEAN este profesor psiholog „Liceul Teoretic Mihai Eminescu” Calarasi, Master in Consiliere Scolara,  Membru in Colegiul Psihologilor din Romania ; atestat de libera practica in psihologia educationala, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia apararii si sigurantei nationale a condus timp de 5 ani Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Calarasi;Presedinte in comisiile de bacalaureat;Presedinte in comisia de evaluare nationala;Organizarea si coordonarea activitatii instructiv-educative din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” CalarasiCoordonator al Comisiei de evaluare si asigurare a calitatii;Responsabil Comisia de OSP;Profesor mentor ISJ Calarasi;nenumărate cursuri de calificare şi specializare,participant în numeroase proicte şi programe. desfăşoară o activitate independenta, in cabinetul individual de psihologie

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page