Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 18, 2019 at 18:44

Românii din Madrid onorați de Rareș Bogdan. E timpul românilor din diaspora! Un eveniment de suflet organizat în Spania la Torejon de Ardoz,Hotel Aida

by

 

Am primit de  la Nicoleta Zamfir din Madrid

 

Joi 13 aprilie 2019,românii din Spania au organizat la Madrid o întâlnire cu Rareș Bogdan candidatul PNL la alegerile europarlamentare. Românii din Madrid onorați de Rareș Bogdan. E timpul românilor din diaspora! Un eveniment de suflet organizat la Torejon de Ardoz,Hotel Aida.A fost prezent senatorul Viorel Badea, președintele #PNL Diaspora:

Intr-o  organizare minunată si o armonie deplină , ne- am simțit ca acasă ! spune una dintre participante

 

Mândru de a fi alături de românii plecați din țară, asemeni mie , dar care nu își uita neamul ! Oameni vocali care știu să-și primească oaspeții din țară cu căldură și respect,oameni care isi doresc o schimbare in România şi se implică pentru asta.


Multumesc tuturor,oaspeti si gazde din Castellon,din Madrid,oameni minunati,pentru reuşita intâlnirilor.


Discutiile purtate cu domnii Rares Bogdan,candidatul de pe prima pozitie din partea Partidului National Liberal la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019,Robert Sighiartau secretarul general al PNL ,Viorel Badea senator PNL Diaspora,Sebastian Burduja vicepresedinte PNL,Sorin Hognogi primar, au atins multe din problemele ridicate de români.


Mulțumiri si colegilor din PNL Diaspora Spania.
Împreuna vom reuşi !

 

A spus Cătălin Stan amfitrionul acestei întâlniri

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page