Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 22, 2017 at 09:30

Rochia roşie e cea mai bună alegere de Dragobete

by

Cea mai sexy şi seducătoare culoare, roşul conferă fiecare femei o forţă nebănuită de seducţie şi o doză de senzualitate pe care cei din jur n-au cum să nu o remarce.

rochie diorScoate în evidență partea ta pasională cu o rochie uimitoare de culoare roșie. Rochiile roșii sunt sexy și fierbinți, fie că sunt scurte pentru un cocktail, sau lungi de seară, fie că sunt rochii lungi de vară, cu decolteuri diverse, fără bretele sau cu dantelă… sunt pur și simplu uimitoare și atrăgătoare.

Femeile îmbrăcate în roșu sunt sexual mai atractive pentru bărbați, culoarea transmite mesaje “puternice” cu privire la modul în care acestea ar putea fi interesate de aceștia… și se pare că bărbații sunt mai atrași de femeile care poartă roșu pentru că ei o consideră de obicei mai seducătoare dar şi mai disponibilă din punct de vedere sexual.

rochia10Dar, în ciuda credințelor occidentale, în India, culoare roșie este considerată  nuanța feminității și a căsniciei. Miresele indiene poartă roșu în ziua nunții, ca o declarație că se transformă din copile în femei.

rochie rosu4La fel ca şi the little black dress, rochia roşie este un item nemuritor, adorat de femeile de pe întreg mapamondul, mai ales că este potrivită aproape oricărei fizionomii, spre deosebire de alte nuanţe mult mai greu de purtat.

De la ţinute de street-style şi până la outfit-uri demne de covorul roşu, ”the red dress” a fost şi rămâne un statement. Şi, de ce nu, o opţiune ce te scoate din încurcătură de fiecare dată când îţi doreşti o apariţie wow şi nu ştii ce să porţi.

rochia11Nu degeaba există şi expresia “When in doubt, wear red” (n.r. Dacă eşti in dubiu, alege roşu).

De la an la an, rochiile roşii se transformă şi capătă noi croiuri.

rochie rosu2Pentru zi, alegeţi rochii roşii din jerse, bumbac, sau pe cele cu croiuri mai lejere, ce urmează subtil linia trupului şi nu ezitaţi să le purtaţi cu pantofi masculini, slippers sau cizme.

rochia rosuDe asemenea, trebuie să fii foarte atentă să nu încărci vizual ținuta. Dacă ai te gând să porți la muncă o rochie roșie, mizează pe una cu mâneci, scurtă până la genunchi. Asociază ținutei o pereche de botine cu toc sau cizme lungi negre și, eventual, o curelușă în acceași culoare. Cureaua îţi va accentua bustul şi îţi va defini silueta. Negrul reduce din intensitatea roșului, făcând ca o astfel de piesă vestimentară să fie ușor de purtat ziua.

femeiebuzeEste foarte important să nu uiți rujul… Rujul roșu este o sursa de încredere, ca si pantofii cu toc. Îl pui pe buze si dintr-o data te simți mult mai capabila decât erai cu câteva secunde înainte de a-l purta.

rochie rosu5rochie rosu3rochie rosu1rochie rosurochia rosu2rochia2rochia19

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page