Mâncare şi Băutură — mai 2, 2013 at 15:45

”Reţetele plăcerii”…

by

Se spune că un pahar de vin roşu face o noapte de dragoste mai fierbinte… Greşit! Afirmă maeştri bucătari… Dacă paharul de vin roşu nu este combinat cu un meniu afrodisiac, efectul nu va fi cel scontat…

Pe vremea cand Viagra nu se inventase, potenţa sexuală era stimulată prin alte metode…  ”Reţetele plăcerii” … s-au transmis până în ziua de azi, doar că puţină lume mai stă să le guste… Oamenii moderni preferă să facă totul pe fugă. Preludiul… a ajuns un cuvânt care nu se mai pomeneşte între parteneri, iar dragostea… de cele mai multe ori se rezuma doar la actul fizic…  noi spunem că jocurile sexuale încep chiar în bucătărie…de ce ?…mirosul unei plante ori a unui anumit fel de mâncare poate creşte pofta, poate dezinhiba ori…poate spori plăcerea…

Pentru o noapte de neuitat , vă propunem să încercaţi următoarele reţete afrodisiace :

RULOURI EROTICE CU SPARANGHEL…

rulouri sparanghel
Se numesc rulouri erotice datorită aspectului lor final mai mult decât sugestiv… Ai nevoie de:
– boia dulce,
– felii de prosciutto sau muşchi file crud-afumat,
– sparanghel,
– măsline verzi.
Găteşte sparanghelul în puţin ulei până se rumeneşte, apoi ia-l de pe foc.

Presară boia dulce pe prosciutto, pune o bucată de sparanghel şi rulează felia de prosciutto astfel încât, să rămână neacoperit doar capătul ascuţit al sparanghelului… Sugestiv nu?!…Asigură-te că ruloul nu se desface înfigând o scobitoare cu măslină verde.

 

SOS CONDIMENTAT DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ…

ciocolataIngrediente: 250 ml lapte, 6 bucăţi de ciocolată neagră tăiată mărunt, o jumătate de linguriţă de scorţişoară, un vârf de cuţit de boia roşie şi un vârf de cuţit de sare
Preparare: Se amestecă toate ingredientele într-o cratiţă nu prea mare, pe care o puneţi la foc mediu spre mic până se topeşte ciocolata şi amestecul devine uniform…
Mod de servire: Folosiţi corpul iubitului(iubitei) în loc de farfurie…. Atenţie la temperatură! 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page